SENSE DOBLES

Emilia Clarke: "Qui es despulla a 'Joc de trons' sóc jo"

L'actriu que encarna Daenerys confirma que no va utilitzar dobles en les compromeses imatges de l'episodi de la sèrie que es va estrenar aquest diumenge

emilia-clarke-nude-photos-1

emilia-clarke-nude-photos-1

2
Es llegeix en minuts

L'actriu anglesa Emilia Clarke (Londres, 1986) és una de les estrelles de la sèrie 'Joc de trons''Joc de trons, gràcies al seu imponent personatge de Daenerys Targaryen. Però aquesta setmana el seu paper brilla encara més arran de l'estrena del quart episodi de la sisena temporada de la coneguda superproducció de la cadena HBO (la matinada de diumenge a dilluns). ¡Atenció, 'espòiler! En aquest nou capítol ella torna a aparèixer despullada... Per exigències del guió, és clar: la seva peculiar qualitat de ser immune al foc li pemet sortir indemne d'un incendi, però no així la seva roba.

Vagi per davant que no és la primera vegada que la jove artista britànica surt despullada a 'Joc de trons', encara que en aquesta ocasió, i avançant-se als comentaris insidiosos que van sorgir després de la seva primera escena epidèrmica, Clarke ha volgut deixar molt clar que qui surt a la seqüència és ella, és el seu cos nu, i que no es va utilitzar cap altra persona com a doble per a les imatges més compromeses.

"M'agradaria recordar a la gent que l'última vegada que em vaig despullar va ser en la tercera temporada, i d'això ja fa un quant temps, perquè ara s'està emetent la sisena entrega -explica l'actriu, en declaracions a la revista especialitzada 'Entertainment Weekly'. I vull deixar clar que em sento orgullosa a l'afirmar que el que surt en pantalla és el meu cos, tal com sóc, i que no es va utilitzar dobles per a cap d'aquestes escenes".

EN UN PLATÓ TANCAT

Tot i haver assumit sense problemes sortir despullada a 'Joc de trons' , Clarke també reconeix que, a diferència de la seva primera aparició sense roba en la sèrie, en aquesta ocasió ha sigut tot més fàcil, ja que les escenes es van rodar en un plató tancat, a Belfast (Irlanda), i davant l'equip tècnic i artístic indispensable. "Així he tingut més control sobre mi mateixa en el rodatge", apunta l'actriu.

El rodatge d'aquestes escenes a Belfast va complicar la producció, ja que tota la trama d'aquesta seqüència es desenvolupa a Vaes Dothrak, l'única ciutat dels Dothraki, i el rodatge es va fer l'estiu passat a Espanya. Concretament a Almeria: a Pechina, al paratge del Chorrillo de Sierra Alhamilla, i al desert de Tabernas.

Però el resultat final és, per a un dels responsables creatius de 'Joc de trons', David Benioff, excel·lent. I no només per la màgia del muntatge, sinó també pel treball de Clarke: "Emilia senzillament ho ha brodat", assegura Benioff a 'Entertainment Weekly'.

EL COMENTARI D'OONA CHAPLIN

Notícies relacionades

L'interès que té Emilia Clarke a deixar clar que ella no té cap problema a despullar-se davant les càmeres sorgeix precisament de la seva primera aparició sense roba a la sèrie. Llavors, una de les actrius que van treballar en la producció, Oona Chaplin, va comentar als mitjans que una de les protagonistes havia posat problemes per despullar-se. No va dir qui, però no va trigar a córrer el rumor que era Clarke.

Aquest rumor va passar a ser alguna cosa més quan la premsa groga va començar a llançar notícies que Clarke s'havia negat a rodar escenes de sexe, un rumor que va obligar la mateixa actriu a sortir al pas a les xarxes socials, a través del seu compte a Instagram, desmentint-ho tot.

Temes:

Joc de trons