Els Jordis i Forn reneguen de la via unilateral i altres notícies del dia, en un minut

Els Jordis, dirigents de l’ANC i Òmnium Cultural, i l’exconseller Joaquim Forn demanen al jutge la seva excarceració. / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquestes són les cinc notícies que has de saber avui:

1) Forn i els Jordis es desmarquen davant el jutge de la 'via Puigdemont'. Els imputats diuen ara que el referèndum de l'1-O "no tenia valor legal" i reneguen de la via unilateral.


2) Trump anomena "forats de merda" el Salvador i Haití. El president dels EUA suggereix que prefereix immigrants de Noruega que de certs països centreamericans i africans.

AFP / NICHOLAS KAMm / Donald Trump. / 


3) El cotxe guanya la batalla a Barcelona. L'ús del vehicle privat creix per tercer any consecutiu malgrat que hauria de caure un 21%.


Notícies relacionades

4) El violador de Llavaneres no coneixia la seva víctima. Les primeres investigacions no concorden amb el perfil d'un agressor en sèrie que actuï amb planificació.

Retrat robot del violador de Llavaneres. / ACN

5) El Barça passa a quarts amb un festival davant el Celta (5-0). L'equip de Valverde desarbora el quadro viguès amb quatre gols en mitja hora i un ritme imparable de joc, el millor de la temporada. Per la seva part, l'Espanyol aconsegueix una remuntada i es classifica després de vèncer per 0-2 el Llevant.

Alba, Messi i Suárez s'abracen després d'un dels gols. / JORDI COTRINA