Així ha sigut el rescat d'un menor marroquí dels baixos d'un autobús

El noi s'havia refugiat entre els eixos del vehicle, en una zona de difícil accés

polica-rescate

polica-rescate

1
Es llegeix en minuts
El PERIÓDICO

Agents de la Policia Nacional del lloc fronterere de Tarifa han rescatat un menor marroquí que intentava passar a Espanya als baixos d'un autobús, en una zona de difícil accés entre els eixos. El vehicle havia sortit unes quantes hores abans de Tànger cap a Espanya. 

La Policia Nacional ha explicat que el lloc on s'ha amagat el menor era una zona de molt complicat accés. A més, degut a les característiques físiques, la seva extracció ha sigut complicada, i han hagut d'esperar un temps prudencial durant el qual es va tractar de tranquil·litzar-lo mentre se li donaven instruccions per facilitar la seva evacuació.

Notícies relacionades

Ajaguts sota el camió, els policies anaven indicant al noi per on podia sortir per no prebdre mal. El lloc on s'havia amagat era una zona molt difícil, entre els eixos. Qualsevol moviment era molt costós . «Baixa per aquí, tranquil... ves buscant tu la manera... de mica en mica...dona'm la mà», li deia un agent. "Tranquil, tranquil", li repetien contínuament.

El noi va aconseguir sortir finalment, brut de greix i amb els pantalons trencats. Un equip de Creu Roja li ha prestat els primers auxilis abans de ser traslladat als serveis de protecció d'Algesires.