VÍDEO VIRAL

#HolaPutero: la campanya contra la prostitució que revoluciona internet

Una actriu i una periodista posen sobre la taula el paper del client assegurant que ells paguen "per violar"

towanda

towanda

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

“La pregunta no és si les dones tenim dret a ser putes. La pregunta és si els homes tenen dret a comprar-nos”. Amb aquesta premissa, el canal de Youtube Towanda Rebels llança la campanya Hola, Puter amb l'objectiu de denunciar que la prostitució és l'expressió d'un “model masculí que no hauria de tenir cabuda al nostre món”.

L'últim vídeo de Towanda Rebels, molt comentat i aplaudit a les xarxes socials, posa al centre del debat el dret d'un home a comprar dones. “No va de sexe, va de poder: tu pagues per violar”, denuncien en un vídeo presentat com “la campanya contra la prostitució que ningú es decideix a fer”.

 “Perquè calladetes no estem més guapes, aixequem la veu”. Així es presenten a Twitter Towanda Rebels, un espai de notícies a Youtube sobre feminisme amb grans dosis d'humor dirigit i conduït per la periodista Teresa Lozano i l'actriu Zúa Méndez. El seu últim vídeo, titulat #HolaPutero, acumula més de 55.000 reproduccions en a penes 24 hores. 

Notícies relacionades

El vídeo #HolaPutero s'ha convertit en només un dia en un dels més populars del canal Towanda Rebels, només superat per un que es titula Jo te creo Jo te creoinspirat en el cas de La manada, publicat el 15 de novembre i amb més de 300.000 visualitzacions. “Espanya es divideix avui entre els que parlen de presumptes i protegeixen la imatge dels membres de La manada, i els que ens neguem a fer-ho. Aquest cas és la constatació més ferotge que això és una guerra. ¿En quin bàndol estàs tu?”, denunciaven llavors Lozano i Méndez. 

Molts tuiters han compartit el vídeo amb el hashtag #HolaPutero aplaudint la iniciativa de Towanda Rebels. Davant les crítiques, que també n'han rebut a les xarxes socials, Towanda Rebels ha tuitejat un breu missatge. "No rebran mai per la nostra part la publicitat, l'atenció i el protagonisme que busquen", postil·len.