SERVEI PÚBLIC

Un sindicat de Mossos demana millors condicions per als agents

L'SME elogia la feina feta per la policia catalana però recorda que "són persones"

Un ciutadà felicita els mossos.

Un ciutadà felicita els mossos. / Mireia Reynal

1
Es llegeix en minuts

El Sindicat de Mossos d'Esquadra (SME) ha condemnat els atemptats de Barcelona i Cambrils, ha agraït les mostres de suport al cos policial i ha reclamat millors condicions per als agents.

El sindicat policial recorda que des de dijous passat, dia dels atemptats, els agents han fet "jornades mínimes de 12 hores, sense relleus ni descansos", i reclamen que això es tingui en compte en la "revisió d'horaris, condicions, planificacions i materials".

Els agents reclamen més i millors materials de seguretat, que no detallen "per qüestions de seguretat", i recorden que alguns dels seus companys han sigut atropellats i ferits per vehicles que han fugit.

Notícies relacionades

L'SME ha felicitat els seus companys que "s'han jugat la vida en moments de tant risc". "El gihadisme ens ha atacat, però ha trobat una resposta policial exemplar. Sempre serà així i no defallirem", assenyala en una nota.

Pel sindicat, demanar millors condicions per als agents és obligat perquè són "grans policies que ho donen tot, però també tenen les seves limitacions com a persones. I s'han de cuidar".