TRANSPORT A MADRID

Persecució policial pels túnels del metro de Madrid: un electrocutat al pujar al vagó

L'home que fugia es va enfilar a un comboi i va tocar la catenària

El servei es va paralitzar 40 minuts a la Línia 3 entre Sol i Delicias

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Madrid

Un home que s'escapava de la Policia Nacional per les vies del metro de Madrid va resultar ferit de gravetat aquest dimecres al patir dues cremades elèctriques quan es va enfilar a la part superior del vagó d'un comboi.

Segons la Prefectura Superior de Policia, la persecució va començar a la plaça de Lavapiés quan efectius de Policia Municipal van sol·licitar als vianants que alliberessin la zona per netejar. Llavors, un home subsaharià de 30 anys que estava indocumentat s'hi va negar i es va posar "agressiu", per la qual cosa es va demanar ajuda a la Policia Nacional. 

Després d'agredir, tirar a terra i mossegar un dels uniformats, el subjecte va emprendre la fugida a peu i es va amagar a l'estació de Lavapies, on es va enfilar a un vagó. En el trajecte cap a l'estació d'Embajadores i quan estava a la part superior del vehicle, va patir una descàrrega generada per la catenària i va acabar a terra. 

 

Notícies relacionades

Efectius del Samur van estabilitzar el ferit abans d'enviar-lo a l'Hospital 12 de Octubre com a detingut. 

El tall del servei es va produir a les 13.20 hores i va durar uns 40 minuts fins a la parada de Delicias, segons fonts de metro de Madrid.