ACCIDENT LABORAL

Molt greu un treballador al caure-li a sobre una màquina de 'vending' a les escales del metro de Madrid

Ha sigut trobat inconscient, amb diversos politraumatismes i lesions

Metro de Madrid.

Metro de Madrid. / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts

Un treballador de 45 anys ha resultat ferit molt greu al caure per les escales del metro de Santiago Bernabéu, a Madrid, quan baixava una màquina expenedora de refrescos que li ha caigut a sobre i li ha causat lesions molt importants al cap i altres parts del cos.

Segons han informat fonts d'Emergències de la Comunitat de Madrid 112, l'accident s'ha produït avui al voltant de la una de la matinada quan el treballador transportava una màquina de 'vending' per unes escales de gran altura a l'estació del metro de Santiago Bernabéu utilitzant un toro mecànic.

Per causes que es desconeixen i que investiga la Policia Municipal, el treballador ha caigut escales avall fins a arribar a terra, on la màquina li ha caigut a sobre. L'impacte li ha afectat diverses parts del cos, especialment el cap.

Al lloc hi han anat diversos efectius del Summa, que han trobar l'home inconscient i amb diversos politraumatismes i lesions molt greus, en especial una fractura que presentava a la base del crani.

Notícies relacionades

El treballador, que no ha recuperat la consciència, ha sigut intubat i estabilitzat pels sanitaris del Summa i posteriorment ha sigut traslladat a l'Hospital de La Paz, on ha ingressat en estat molt greu.

Segons sembla, l'empleat pertanyia a una empresa de màquines expenedores de refrescos i no tenia relació amb la plantilla del Metro de Madrid.