A SABADELL

Un home se salva in extremis de morir aixafat dins d'un camió d'escombraries

Tot apunta que l'individu, que anava begut, es va adormir dins d'un contenidor

El camió d’escombraries on va ser trobat l’intrús, amb tota la càrrega escampada pel carrer.

El camió d’escombraries on va ser trobat l’intrús, amb tota la càrrega escampada pel carrer.

1
Es llegeix en minuts
ALBERT SEGURA / SABADELL

Un cop de sort va salvar un home de perdre la vida aixafat per la maquinària d'un camió d'escombraries a Sabadell durant la nit de dimecres passat. L'home, de 35 anys, va aparèixer a l'interior de la caixa de recollida del vehicle totalment begut i, tot i no recordar com hi havia arribat, tot apunta que va arribar a la caixa del camió després de quedar-se adormit a l'interior d'un contenidor.

Els fets van passar a les 22.54 hores al centre de Sabadell. Un camió de recollida d'escombraries va parar la maquinària per l'alerta d'una dona, que va advertir que se sentia un soroll estrany a l'interior del camió. Quan va arribar a la cantonada, entre els carrers Dura i Sors amb Sol, el conductor es va aturar i va comprovar que, efectivament, algú havia caigut a l'interior del vehicle.

BUIDAT DE LA CÀRREGA

Els intents per treure l'intrús van ser en va, per la qual cosa es va informar ràpidament dels fets a la Policia Municipal. Al final, es va optar per buidar tota la càrrega del vehicle al mig del carrer, fet que va obligar a tallar el trànsit i derivar-lo als carrers adjacents.

Notícies relacionades

Finalment, l'home va poder ser rescatat il·lès entre munts de bosses d'escombraries. Va tenir molta sort perquè podria haver perdut la vida, ja que el camió en qüestió és un vehicle de càrrega lateral que compta amb una premsa incorporada per comprimir els residus, i podria haver mort aixafat.

Quan passava mitja hora de la mitjanit, la policia va reobrir el carrer tallat, una vegada s'havien recollit les escombraries llençades a la via pública. Respecte a l'home rescatat, va ser traslladat a l'Hospital Parc Taulí, on se li va fer una revisió per determinar que no havia patit cap lesió.