DES DE LES 9.42 HORES

Normalitzada la línia R-4 entre Terrassa i Castellbell després de l'esvoranc

Adif ha disposat de vigilància les 24 hores per observar l'evolució del forat

viladecavalls

viladecavalls

1
Es llegeix en minuts

El servei de trens de la línia de Rodalies R-4 s'han normalitzat aquest dilluns a les 9.42 hores, quan han deixat de circular per via única entre Terrassa (Vallès Occidental) i Castellbell i el Vilar (Bages) a causa d'un gran esvoranc aparegut en un carrer de Viladecavalls, a pocs metres de la via fèrria.

Segons han informat a Efe fonts de Renfe, per motius de seguretat, els combois que passen per aquesta zona s'han reduït a un per hora en horari vall, se circula per via única i amb velocitat limitada.

Fonts d'Adif han assenyalat per la seva part que s'ha posat vigilància les 24 hores per observar l'evolució d'aquest esvoranc, causat per les fortes pluges del cap de setmana passat, fins que sigui reparat.

L'incident va passar dissabte al matí quan es va obrir un gran forat al carrer Ferrocarril de Viladecavalls que va arribar a engolir un turisme en què viatjaven dues persones, que van resultar il·leses.

Notícies relacionades

A l'observar que l'esvoranc podria afectar l'estabilitat de la línia ferroviària contigua, els Bombers de la Generalitat van instar Renfe a suspendre la circulació de trens per aquesta via de la xarxa de Rodalies R-4.

Dissabte entre les 11.00 i les 15.00 hores el servei ferroviari va quedar interromput entre les estacions de Terrassa i Manresa (Bages), encara que posteriorment es va restablir la circulació de trens per una de les vies, situació que es manté avui.