IMPACTANT VÍDEO

Detingut un conductor 'kamikaze' que circulava per l'A-92, a Granada

El vehicle que conduïa ha xocat amb la barrera de cotxes patrulla que l'interceptaven en una carretera

1
Es llegeix en minuts

Un home de 40 anys ha sigut detingut aquest dissabte per efectius de la Guàrdia Civil a la localitat granadina de Guadix després de conduir gairebé 40 quilòmetres en sentit contrari. Al municipi almerienc d'Abla s'ha iniciat una persecució quan el detingut, de nacionalitat senegalesa, ha fet "cas omís" de les ordres d'aturar-se per part d'efectius de la Guàrdia Civil al conduir "de manera 'kamikaze'" en sentit contrari.

Els agents han intentat infructuosament que el conductor detingués el vehicle de manera que, al quilòmetre 295 de l'A-92 a l'altura de Guadix (Granada) s'ha procedit a tallar la circulació i a crear una barrera de cotxes patrulla que ha aconseguit que el 'kamikaze' es detingués després de col·lisionar el seu vehicle contra la barrera.

Notícies relacionades

El conductor, que segons fonts de la Guàrdia Civil "sembla patir un trastorn mental", ha patit ferides lleus pel xoc i ha hagut de ser ingressat en un hospital on ha sigut posat a disposició judicial per un presumpte delicte contra la seguretat viària.

Gregorio Serrano, director general de Trànsit del Ministeri de l'Interior, ha informat del succés al seu compte de Twitter i hi ha adjuntat l'impactant vídeo del moment en què el 'kamikaze' s'ha estavellat contra els cotxes de la Guàrdia Civil que l'esperaven per interceptar-lo a la carretera.