El 27470, quart premi de la Grossa

Cada bitllet està premiat amb 5.000 euros (1.000 euros per euro jugat). S'ha venut a Reus, Castelldefels i Vinyols i els Arcs

sorteo3

sorteo3 / FERRAN NADEU

2
Es llegeix en minuts

El quart premi del sorteig de la Grossa 2016 ha recaigut en el número 27470, que ha sigut venut a Reus, Castelldefels i Vinyols i els Arcs. Cada dècim d'aquest número està dotat amb 5.000 euros

Els afortunats amb un dècim guanyador podran cobrar el premi fins al 31 de març en qualsevol oficina de Caixabank, o bé a la seu de Loteria de Catalunya, a la Gran Via 639, de Barcelona. Els números que s'hagin adquirit per internet es cobraran automàticament al compte des d'on es van adquirir els bitllets.

La Grossa d'aquest 2016 ha posat a la venda bitllets per valor de 34 milions d'euros: 32 milions en paper i dos milions a través dels terminals dels punts de venda i Internet. Segons les últimes dades s'han distribuït  24,2 milions d'euros en bitllets. Es tracta de bitllets que s'han entregat als punts de venda i per tant no suposa que s'hagin venut en la seva totalitat. La xifra de vendes total es farà pública després del sorteig.

¿On van els diners recaptat amb la Grossa? En les tres edicions celebrades fins ara s'han destinat 20 milions d'euros a projectes socials de la Conselleria de Treball, Afers Socials i Famílies, ja que els beneficis d'aquest sorteig es dediquen a fins socials. Aquests diners, segons la Generalitat, ha permès millorar instal·lacions de centres residencials i diürns per gent gran, persones amb discapacitat, nens i adolescents; ampliar l'atenció a persones amb dependència a 1.000 nous usuaris, així com atorgar un total de 5.000 beques d'educació en l'oci per a nens i adolescents, entre altres.

Així es reparteixen els premis entre els números guanyadors:

-  El PRIMER, amb 20.000 euros per euro jugat, és a dir, 100.000 euros al bitllet de 5 euros.

- El SEGON, 6.500 euros per euro jugat (32.500 euros al bitllet de 5 euros)

- El TERCER, 3.000 euros per euro jugat (15.000 al bitllet)

- El QUART dóna 1.000 euros per euro jugat (5.000 euros al bitllet de 5 euros)

- El CINQUÈ, premiat amb 500 euros per cada euro jugat o 2.500 euros per bitllet.

Hi ha altres premis especials a les centenes:

-25 € euros per bitllet de 5 euros, per als números que tenen les tres primeres xifres coincidents, en el mateix ordre, amb els primers tres dígits de qualsevol dels cinc grans premis.

-Premis a les terminacions dels cinc números guanyadors (quatre xifres, tres xifres i dues últimes xifres coincidents).

-Premis als números anterior i posterior de cada un dels cinc números guanyadors.

Notícies relacionades

-Reintegrament de tots els bitllets acabats com l'última xifra del primer premi de la Grossa.

Podeu comprovar si el seu número ha sigut premiat en aquest buscador de la Grossa.