Quimi Portet, Marlango i Ismael Serrano encapçalen el Festival Altaveu de Sant Boi

La cita, dedicada a la cançó d'autor, incorpora aquest any xerrades, activitats familiars i cine musical

mdedios32956270 barcelona  26 02 2016 concierto de los burros   lo160428100623

mdedios32956270 barcelona 26 02 2016 concierto de los burros lo160428100623 / FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / SANT BOI DE LLOBREGAT

El Festival de la Música i la Cançó Altaveu celebrarà la 28a edició els dies 9 i 10 de setembre. El cartell del certamen torna a apostar per la música d'autor i per seguir acollint intèrprets i bandes que treballen, més enllà de modes i tendències dominants, sota el dictat de la creativitat.

En la programació d'aquesta edició, encara provisional, l'escena musical catalana hi serà representada pel veterà Quimi Portet, que presentarà el disc ‘Ós bipolar’, i els Blaumut, representants d'un planter d'alt nivell. La secció Altaveu Frontera presentarà quatre grups del país seleccionats per primera vegada per votació popular.

Pel que fa al panorama estatal, Ismael Serrano oferirà un directe en solitari on no faltaran els grans èxits, mentre que els madrilenys Tulsa presentaran el disc 'Exiliados románticos' i Marlango farà l'espectacle 'Delicatessen', amb temes propis interpretats exclusivament amb piano i veu i cançons proposades prèviament pel públic.

MÚSICA TAMBÉ DE CASA

L'Altaveu també vol ser, cada vegada més, un aparador de la vitalitat de la música santboiana, que en aquesta edició estarà representada per Trau i Coet, dos grups que han obtingut bons resultats en les últimes edicions del Sona9. Per tercer any consecutiu, Cultura F presentarà l'espectacle de producció pròpia 'Sant Boi Urban Dance', protagonitzat per acadèmies de dansa de la ciutat.

Notícies relacionades

Una sèrie de xerrades al voltant de la música, un cicle de cine documental del Festival In-Edit i altres activitats per a tota la família arrodoniran la programació. Els escenaris principals del certamen seran la plaça de l'Ajuntament, Cal Ninyo i els jardins de l'Ateneu Santboià.

Més notícies de Sant Boi