Sèries a TV avui divendres 19 de maig del 2017

'El secreto de Puente Viejo' i 'La Riera' són les ficcions destacades

1
Es llegeix en minuts

La programació de sèries avui a la tele té com a títols més destacats: 'El secreto de Puente Viejo' i 'La Riera'.

la riera

El Bruno va a buscar l'Emili per matar-lo

15.50 TV-3

El Bruno es presenta de matinada borratxo, drogat i amb el ganivet a casa de l’Emili per matar-lo. La Mercè, apàtica, es veu incapaç d’escollir un vestit de núvia. Davant del Joaquim, el Marçal sembla el pare de la criatura de la Susi. El mateix paper fa davant la Nora, que veu la situació de forma divertida.


servir Y protegEr

Olga s'escapa d'un violador

16.25 TVE-1

Olga s’escapa de l’atac d’un agressor. La seva declaració confirma que es tracta del violador de la màscara. A l’assabentar-se’n, la família de Miralles pateix importants seqüeles psicològiques. Per altra banda, Martínez insisteix a parlar-li de la mort de la seva mare a Alicia, a canvi d’ajudar-la amb el seu cas. 


AMAR Es pArA sIempre

Jaime reconeix que té malsons

16.30 ANTENA 3

Jaime reconeix al seu germà que té malsons per la seva etapa a la presó. Benigna segueix amb la seva idea de trobar-li una nòvia a Gonzalo i desmunta la teoria del seu marit que el noi és homosexual. Teoria que desmenteix Manolita per prudència. Hollstein ha descobert que Alonso va maquillar els comptes de Novoa perquè Haussman s'apropiés de l'empresa. 


el secreto de puente viejo

Camila explica per què se'n va anar de casa

Notícies relacionades

17.30 ANTENA 3

Camila li explica al seu amic la veritat de per què se’n va anar de casa: Hernando li ha sigut infidel. Cristóbal acusa el seu pare de ser com és. Eusebio es defensa i la conversa és punyent. En la recerca de la seva professió, Marcela tampoc demostra gaire desimboltura.


mdedios37660458 television  el secretop de puente viejo antena3 antena 3  fr170502095842

mdedios37660458 television el secretop de puente viejo antena3 antena 3 fr170502095842