Millet demana absentar-se de la resta de sessions del judici del 'cas Palau'

La presidenta del tribunal li ordena sotmetre's a l'examen d'un metge forense per comprovar si la seva assistència a la vista oral pot perjudicar la seva salut

jgblanco37748069 barcelona 20 04 2017  juicio a felix millet fotograf a de jo170320121157

jgblanco37748069 barcelona 20 04 2017 juicio a felix millet fotograf a de jo170320121157

1
Es llegeix en minuts

Només de començar la sessió d'aquest dilluns del judici pel 'cas Palau', l'advocat de Fèlix Millet, Abraham Castro, ha reclamat al tribunal que li permeti absentar-se de la resta del procés, que està previst que s'acabi al juny després d'una quarantena de sessions.

Castro ha esgrimit quatre informes mèdics que, en la seva opinió, acrediten que el processat pateix "múltiples malalties i mals", la més severa de les quals és una espondiloartropatia que "li produeix un estat de dolor difícil de suportar".

Notícies relacionades

Segons l'advocat, el dolor que pateix Millet degut als mals que té "s'agreuja per haver d'estar tantes hores" assegut durant la sessió del judici, i per això ha demanat que se li eximeixi de seguir anant a la vista oral per una raó "estrictament mèdica".

Sense preguntar a les parts què opinaven sobre la petició de la defensa de Fèlix Millet, la presidenta de la sala ha ordenat l'exploració de l'acusat per part d'un metge forense i ha anunciat que dimecres que ve se'n comunicarà el resultat, abans de prendre una decisió.