Breu salutació entre Puigdemont i Rajoy a Porto

El president i el cap del Govern en funcions van a la inauguració d'una exposició de Miró

amonge35735446 el president de la generalitat  carles puigdemont  saludant 160930230329

amonge35735446 el president de la generalitat carles puigdemont saludant 160930230329 / Jordi Bedmar Pascual

1
Es llegeix en minuts

Dos dies després que Carles Puigdemont apuntés al Parlament que té la intenció de convocar un referèndum sobre la independència per al setembre del 2017referèndum, el president de la Generalitat ha coincidit aquest divendres a Porto amb el cap del Govern en funcions, Mariano Rajoy.

Tots dos han assistit a la inauguració d'una exposició de Joan Miró. Puigdemont ha arribat mitja hora abans que Rajoy al Museu Serralves, acompanyat del seu conseller de Cultura, Santi Vila, i ha esperat als jardins de l'edifici l'arribada del president portuguès, Marcelo Rebelo de Sousa; el primer ministre, António Costa, i el president espanyol. Els dos dirigents lusitans s'han deixat retratar pels informadors gràfics amb Rajoy mentre el president conversava amb autoritats i convidats.

Notícies relacionades

Durant el recorregut per la mostra, Rajoy i Puigdemont s'han donat la mà i la seva conversa no ha passat d'un simple "¿què tal?". Tant el Govern com la Generalitat han assegurat que no hi havia prevista cap reunió entre tots dos.