Impedeixen al 'petit Nicolás' assistir a la festa de la Comunitat de Madrid

La Guàrdia Civil evita que vagi a la recepció d'autoritats del 2 de maig

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS / MADRID

La Guàrdia Civil ha impedit aquest dilluns a Francisco Nicolás Gómez Iglesias, més conegut com el 'petit Nicolás', assistir a la recepció d'autoritats que ha ofert la presidenta regional, Cristina Cifuentes, per les celebracions del 2 de Maig, Dia de la Comunitat de Madrid.

No obstant, el 'petit Nicolás' ha arribat aquest migdia a la Reial Casa de Correus, on s'han celebrat els actes institucionals, ja que hi ha anat com a acompanyant de la seva mare, que ha rebut una invitació oficial. Així, ha entrat per la porta del darrere, situada al carrer San Ricardo, i ha passat desapercebut pel passadís central de la seu regional fins a la porta principal, a la Puerta del Sol.

Allà s'ha situat a prop de la llotja d'autoritats i ha pujat a la façana de la Puerta del Sol per contemplar amb la la seva mare la desfilada civicomilitar. S'ha situat a pocs metres de la placa als herois del Dos de Maig, envoltat de polítics, militars i altres convidats a la festa regional, i allunyat de la premsa, que tenia vedat l'accés a aquesta part del recinte.

Notícies relacionades

No obstant, diversos periodistes s'han fixat en la presència del noi. La notícia ha corregut com la pólvora per les xarxes socials i entre els assistents en general, que no han parat de comentar l'anècdota durant la celebració. Personal de Protocol de la Comunitat de Madrid ha investigat els fets i finalment els agents de la Guàrdia Civil que controlen les entrades a la Reial Casa de Correus han impedit que entrés a la recepció.

Francisco Nicolás i la seva mare, que ha exhibit en diversos moments la invitació, s'han quedat al carrer protestant per la situació. "Que vingui algú de protocol, que vull parlar amb ells", ha dit un dels 'protagonistes' d'aquest 2 de Maig. També s'ha pronunciat sobre els fets la presidenta autonòmica, que ha confirmat que el 'petit Nicolás' no estava convidat a la recepció. "Sí que va venir altres anys i té fotos amb tothom. Es voldria fer una foto amb mi, que crec que sóc l'única del meu partit amb qui no té foto", ha dit.