L'obsequi de Pablo Iglesias a Pedro Sánchez

El líder de Podem trenca el gel amb Sánchez presentant-se amb un regal minuts abans de la seva reunió

undefined33353656 madrid  30 03 2016  pedro s nchez psoe  y pablo ig160330114526

undefined33353656 madrid 30 03 2016 pedro s nchez psoe y pablo ig160330114526 / JOS LUIS ROCA

2
Es llegeix en minuts
CARLOS CUÉLLAR / BARCELONA

Pesa més d'un quilo, ocupa 670 pàgines i té unes 70 fotografies que il·lustren el recorregut i la història del bàsquet a Espanya, com a cita el seu títol. Des del primer campionat nacional, jugat el 1933, fins a l'últim de la temporada 2014-2015. Més de 300 personatges vinculats a l'esport del bàsquet acompanyaran des d'avui la lectura de Pedro Sánchez, destinatari del regal que li ha entregat aquest dimecres Pablo Iglesias, abans d'entrar al Congrés dels Diputats per a la reunió que tenien prevista els dos líders polítics. 

Iglesias ha sigut l'encarregat de fer el primer pas en aquesta cita i ha volgut buscar la complicitat amb un present en forma de llibre. Una obra significativa per al seu homòleg, ja que Sánchez és un apassionat d'aquest esport i va jugar fins als 21 anys al planter de l'Estudiantes. 

CREMA TWITTER

Pablo Iglesias ha volgut segellar la reunió amb una dedicatòria que ha deixat escrita tant al llibre com a Twitter. A penes uns minuts abans de l'hora de la reunió entre els dos secretaris generals, Iglesias ha publicat una foto a la xarxa social que citava: "És bo començar pel que ens uneix. Una abraçada".

Les reaccions a les xarxes socials no han trigat a aparèixer. Molts usuaris de Twitter s'han pronunciat sobre el tuit d'Iglesias i hi han bolcat les seves pròpies conclusions. Per la seva part, Sánchez s'ha mostrat agraït davant el llibre, que l'ha rebut després d'aparèixer amb el líder de Podem.

Tots dos han baixat la Carrera de San Jerónimo on un centenar de periodistes esperaven l'arribada al Congrés dels caps del PSOE i de Podem, dos partits que des de fa un mes s'havien distanciat i que avui han reprès les negociacions de cara a formar govern i a millorar el pacte amb Ciutadans.  

L'AUTOR DEL 'FAMÓS' LLIBRE

Notícies relacionades

Carlos Jiménez és el nom de l'autor del llibre que ha marcat l'inici d'una reunió crucial per al futur de la política espanyola. El diari 'Sport' ha aprofitat l'ocasió per compartir una entrevista que li van fer fa poc més d'un mes. 

No és la primera vegada que el caràcter detallista del dirigent de Podem s'evidencia, ja que fa a penes un any va regalar la sèrie 'Juego de Tronos' al rei Felip VI rei Felip VI durant la seva visita oficial al Parlament Europeu