El debat d'investidura en clau d'humor

Els usuaris de les xarxes socials han recorregut a l'enginy per retratar alguns dels moments de la jornada al Congrés

 

  / TWITTER / BOB ESTROPAJO

3
Es llegeix en minuts
RAFA JULVE / BARCELONA

Els polítics han guanyat en paraules, els internautes, en enginy. El debat d'investidura que ha perdut Pedro Sánchez ha deparat un tsunami d'intervencions a les xarxes socials, en les quals no ha faltat el sentit de l'humor. Aquest és només un petit recopilatori d'algunes de les contribucions més divertidíssims.

SOBRE LA DERROTA DE PEDRO SÁNCHEZ

Dos cracs en això del Twitter no han perdut l'ocasió per recórrer al sarcasme amb el vull però no puc del líder socialista. Aquí teniu dos dards (un de dedicat de retruc a Florentino Pérez) de Kim Jong-un i Petete Potemkin.

SOBRE L'ÍMPETU I ELS FLIST-FLAST DE PABLO IGLESIAS

Dios Tuitero tampoc ha volgut perdre-s'ho i ha burxat en el tema de la "calç viva" i Felipe González que Pablo Iglesias li ha recordat a Pedro SánchezAutobús de Campanya tampoc ha decebut. Seus han sigut alguns dels tuits més hilarants de la jornada. Aquest és un dels més suaus. 

SOBRE EL PETÓ DE PABLO IGLESIAS I XAVIER DOMÈNECH

El carinyo entre els dos líders de Podem i d'En Comú Podem, una de les imatges del dia, també ha donat molt de si. Fins i tot @Mas_Enfurecido, potser per allò del petó entre Artur Mas i David Fernàndez, hi ha volgut deixar una dedicatòria.

SOBRE L'ÁNGEL DE LA GUARDA POPULAR

Gerardo Tecé, un altre dels 'tuitstars', ha recordat en diversos tuits Marcelo, l'àngel de la guarda que el ministre de l'Interior en funcions, Jorge Fernández Díaz, va dir tenir per ajudar-lo en moltes tasques, entre elles la d'aparcar.

SOBRE LES ABSÈNCIES DEL PP A L'HORA DE LA MIGDIADA

Ha sigut quan intervenia Francesc Homs, líder de Democràcia i Llibertat al Congrés. Llavors, la majoria de diputats del PP, entre ells Rajoy, han preferit fer altres coses que acudir al seu escó. Bob Estropajo ho ha recollit de la següent manera:

SOBRE EL LÈXIC DE RAJOY

Notícies relacionades

El president del Govern en funcions ha triomfat a les xarxes amb el seu lèxic antic tant com amb el seu lapsus del dia. El seu bàlsam de Ferabràs i el "Sánchez és un bluf" s'han convertit en 'trending topic' per moments. Com no podia ser d'una altra manera, el "rigodons" també ha triomfat. Aquells dibuixos animats van deixar empremta.

SOBRE ALBERT RIVERA I LES SEVES MENCIONS A CHURCHILL

Molts tuiters ho esperaven. Algú recorreria al manual i citaria Churchill. Ha sigut Albert Rivera, cosa que li ha servit per ser objecte de mofa durant bona part del matí