NOU ESCÀNDOL

United Airlines protagonitza una nova polèmica per enviar una dona a gairebé 5.000 quilòmetres del seu destí

La dona, que no parlava anglès va aterrar a San Francisco, Califòrnia, en lloc de Newark, Nova Jersey

zentauroepp38302299 fuz03 shangh i  china  05 05 2017   el primer vuelo del coma170509173649

zentauroepp38302299 fuz03 shangh i china 05 05 2017 el primer vuelo del coma170509173649 / MING DE

1
Es llegeix en minuts

La companyia aèria United Airlines s'ha tornat a veure obligada a demanar disculpes per un nou escàndol: ha enviat una dona un aeroport equivocat, a gairebé 5.000 quilòmetres del seu destí real. 

Un canvi d'última hora a les portes d'embarcament a l'aeroport de Charles de Gaulle, a París, ha provocat que Lucile Bahetoukilae, que no parlava anglès, embarqués a l'avió equivocat sense que ningú de la tripulació se n'adonés, malgrat haver-li mirat el bitllet en diverses ocasions. 

Segons la dona, l'aerolínia no li va enviar cap 'e-mail' o comunicació en francès que l'avisés dels canvi ni la megafonia de l'aeroport ho va anunciar en francès. Una vegada a l'avió, Bahetoukilae va trobar a una dona al seu seient i una hostessa la va conduir fins a un altre seient

11 HORES A SAN FRANCISCO

Notícies relacionades

Després de l'error de la companyia, la dona es va haver d'esperar més d'11 hores a San Francisco, Califòrnia, fins que va poder agafar un altre vol amb la direcció correcta, que la va portar fins a Newark, Nova Jersey. La companyia aèria s'ha disculpat a la passatgera i ha assegurat que treballarà amb els equips de personal perquè no tornin a passar incidents així. 

Aquest ha sigut l'últim cas d'una llarga llista d'incidents que han tingut lloc a bord dels avions de la companyia. Fa poc més d'un mes un passatger va acabar sent indemnitzat per ser expulsat arrossegant-lo per terra d'un avió de la companyia i al mes de març tres noies no van poder embarcar per portar 'leggins'.