Confús incident a bord d'un altre avió de United Airlines

Una parella denuncia que va ser desallotjada a la força però la companyia ho nega

Un avió de United Airlines, a Los Angeles.

Un avió de United Airlines, a Los Angeles. / DAVID MCNEW (AFP)

1
Es llegeix en minuts

Una parella ha denunciat que va ser desembarcada a la força d'un avió de United Airlines que volava de Houston a Costa Rica dissabte. La denúncia té lloc dies després que el vídeo del violent desallotjament d'un passatger d'un avió de l'aerolínia hagi fet la volta al món i hagi situat la companyia a l'ull de l'huracà. Però en aquesta ocasió, els fets són confusos i les versions contradictòries. 

Segons la parella, que volava a Costa Rica per casar-se, un agent federal armat els va fer baixar de l'avió. La companyia ha negat els fets i ha afirmat que cap autoritat va estar implicada en l'incident. 

Notícies relacionades

La parella "va intentar repetidament seure en seients superiors i no seguien les instruccions de la tripulació per tornar als seus seients assignats", va dir United en un comunicat. L'aerolínia va afegir que "se'ls va instar a abandonar l'avió", se'ls va oferir un descompte d'hotel per passar la nit i se'ls va reassignar un vol l'endemà.

Però Michael Hohl i la seva promesa, Amber Maxwell, van explicar en canvi que van intentar pagar per unes butaques superiors després de trobar un altre passatger dormint als seus seients, ja que van ser els últims a pujar a l'avió. La tripulació de vol els va negar l''upgrade'. "Era com si estiguéssim intentant saltar a un seient de primera classe quan en realitat només volíem una seient superior de la classe econòmica, va explicar.

Temes:

Aerolínies