Doble estrena

La nòvia de Cristiano Ronaldo debuta per a 'Woman' i el futbolista confirma el seu embaràs

El jugador del Reial Madrid assegura que Georgina Rodríguez tindrà el seu quart fill, el primer que no serà fruit d'un ventre de lloguer

georgina

georgina

1
Es llegeix en minuts

Georgina Rodríguez debuta com a model al número d'agost de la revista 'Woman'Woman (que estarà al quiosc aquest divendres), protagonitzant el seu primer editorial de moda per a un mitjà de comunicació. Captada pel prestigiós fotògraf Santiago Esteban, la parella del jugador del Reial Madrid Cristiano Ronaldo i futura mare del quart fill del jugador, ha arrencat la seva carrera de la mà d'Uno Models, una de les principals agències de models i personalitats d'Espanya.

Georgina es descriu com una persona "disciplinada", amb passió pel ballet des de petita. Encara aquesta nova etapa de la seva vida amb molta vitalitat i alegria, en la qual considera clau tant com a futura mare com a model fer "una dieta sana i evitar el tabac i l'alcohol" per sentir-se (i estar) "radiant".

FUTURA MARE

Notícies relacionades

El que era un secret a crits per fi ha sigut confirmat. Des de la publicació d'unes fotos de l'agència GTres en què es veia Cristiano Ronaldo i la seva nòvia, la model Georgina Rodríguez, lluint una panxa incipient en un iot a Eivissa, que s'especulava sobre el seu embaràs. El futbolista portuguès ho confirma: tornarà a ser pare. I respon a les preguntes de la premsa. "¿Content amb el [fill] que ha de venir?", li han preguntat. I el galàctic ha respost: "Sí, molt". Així ha confirmat l'embaràs i ha fet les primeres declaracions públiques sobre aquest fet.

Només fa 20 dies Cristiano presentava els seus bessons, Eva i Mateo, nascuts a través d'un ventre de lloguer. Es portaran uns mesos amb el fill de Georgina Rodríguez, que acabarà d'ampliar la família del futbolista. Serà així el quart fill del futbolista portuguès. El seu primogènit, Cristiano Junior, també va néixer d'un ventre de lloguer.