NOIA DE PORTADA

'Interviú' despulla Venus O'Hara, escriptora i dissenyadora del seu propi consolador

fimedio33548064 gente  chica interviu venus o hara   necesito pasi160415134424

fimedio33548064 gente chica interviu venus o hara necesito pasi160415134424

1
Es llegeix en minuts

La model, escriptora i ‘sexteacher’ Venus O'Hara, que ha dissenyat el seu propi consolador i protagonitza un còmic molt animat a 'Interviú', és la noia de portada de la revista, que arriba aquest dilluns als quioscos. 

"Vull educar sexualment la gent amb humor, art i amb les meves vivències". El 2011, quan va protagonitzar la seva primera portada, la bloguera anglesa resident a Barcelona va demanar un desig: ser provadora de vibradors. Avui, cinc anys després, ha testat més de 300 joguines sexuals i alerta dels enganys: "Tothom s'ha posat a fabricar joguines com una forma alliberadora. Però, compte, hi ha un costat fosc i no tots són de fiar".

"NECESSITO PASSIÓ, ¡VULL VEURE COETS!"

Notícies relacionades

Venus O’Hara, col·laboradora habitual de diaris i revistes, destaca a l'entrevista amb 'Interviú' la importància de la masturbació en la salut física, mental i emocional de les dones i confessa: "Des del 2003 vaig decidir no tornar a follar per follar; necessito passió, ¡vull veure coets!".

REEDICIÓ DEL NÚMERO DE MARIBEL VERDÚ DEL 1987

A més, aquesta setmana amb 'Interviú' s'entrega una reedició especial del número que va protagonitzar la famosa i premiada actriu Maribel Verdú el 1987.

Temes:

Interviú