Detingut per robar les sabates al seguidor argentí que va morir

Un home va realitzar el furt mentre Emanuel Balbo agonitzava després de ser llançat al buit

zapatillas

zapatillas

1
Es llegeix en minuts

La Policia argentina va detenir un home a qui s'acusa de robar-li les sabates a Emanuel Balbo, el seguidor del Belgrano que va morir dilluns passat després de ser agredit i llançat des de les grades dissabte passat durant un partit entre aquest equip i el Talleres, mentre estava inconscient al terra de l'estadi.

Notícies relacionades

Hugo Acevedo, de 40 anys, va ser imputat per "furt calamitós", segons van precisar fonts judicials a l'agència oficial de notícies Télam. En un vídeo difós en els últims dies pel diari 'La Voz' i que van emetre també els principals mitjans locals, es veu com un home s'acosta a Balbo, que està inconscient a terra després de ser agredit i llançat des de les grades, i li pren el calçat.

L'homicidi es va produir a l'estadi Mario Alberto Kempesdurant el partit que Belgrano i Talleres van empatar 1-1, i ja han sigut detinguts sis homes imputats pel delicte d'"homicidi agreujat per la llei d'esports". Un d'ells, Oscar Gómez, està acusat de ser l'"instigador" de l'homicidi perquè, segons va explicar la família de Balbo, va dir que la víctima era seguidor del Talleres, cosa que va ocasionar l'agressió.