Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Neymar i els interessos al món del futbol

Resulta, que en plena campanya de partits als USA, s'ha desfermat  una allau de supòsits sobre si Neymar se'n va o no del Barça, per canviar d'aires a París. El propietari del París Saint-Germain és Qatar Sports Investiments, un fons d'inversió promocionat pel poderós emir de Qatar, que vol tenir Neymar al seu equip i està disposat a  pagar la clàusula de rescissió de 222 milions, i a més pagar una substanciosa quantitat al pare com a compensació dels 'serveis prestats', en forma de prima de fitxatge.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Tot plegat s'ha desbordat, els milions corren amunt i avall, com si res per uns senyors que cobren vertaderes fortunes per fer córrer una  pilota per la gespa, i els intermediaris i els comissionistes i altres  personatges tèrbols. Ah! Diuen que és un esport, no serà ja un espectacle amb uns enormes interessos de rerefons? Per acabar aquesta càbala i ajudar a donar més espectacle, acabada la temporada es podria muntar una subhasta pública en un estadi triat, cada any en diferent ciutat, amb l'exposició al centre del camp dels xicots dalt d'un podi en banyador, com més petit més escabrós.

Un 'speaker', anunciant el nom, els quilos, edat, mides, ensenyant la dentadura, els muscles i la  bondat dels seus atributs físics, fent menció al seu comportament i títols o trofeus aconseguits, col·lectius i individuals. Es donaria un preu de sortida i els plutòcrates de torn, podrien anar pujant la  xifra, fins a l'adjudicació al millor postor. Estem  ben apanyats!

Participacions delslectors

Mésdebats