Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"Els bancs i taules de la superilla Rocafort/Consell de Cent fan nosa en cas d'emergència"

taules i bancs a lilla de Rocafort/Consell de Cent

taules i bancs a lilla de Rocafort/Consell de Cent

Quan s'estava construint la rotonda a la superilla Rocafort/Consell de Cent, els veïns vam advertir que no col·loquessin taules i bancs al voltant perquè dificultaven no només el pas d' alguna furgoneta de repartiment sinó perquè bombers i ambulàncies poguessin passar en cas d'emergència. No ens van fer cas.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Farà un any, més o menys, un curtcircuit va provocar que es calés foc a la joieria Edelfor. Els bombers no van poder passar amb el vehicle i van haver de portar les mànegues d'aigua caminant des de l'altra banda. Avui, a les 12.30 hores, els bombers feien maniobres amb el seu vehicle per comprovar si això s'havia arreglat.

Els bancs i les taules posats al voltant de la rotonda han fet que no poguessin passar. Si hi ha un incendi en un pis i passa una desgràcia perquè els bombers no poden accedir, a qui demanarem responsabilitats? És vergonyós. Demanem que treguin aquests bancs i taules de la superilla.

Participacions delslectors

Mésdebats