PROJECTE COMERCIAL AL VALLÈS

L'ampliació de La Roca Village generarà 300 llocs de treball

El president Mas destaca l'atractiu inversor de Catalunya

El president de la Generalitat, Artur Mas, col·loca la primera pedra de l’ampliació de La Roca Village.

El president de la Generalitat, Artur Mas, col·loca la primera pedra de l’ampliació de La Roca Village. / JOSEP GARCIA

1
Es llegeix en minuts
ALBERT SEGURA
LA ROCA DEL VALLÈS

La Roca Village va posar ahir la primera pedra de l'ampliació de les seves instal·lacions. L'empresa propietària de l'àrea de botiguesoutlet, Value Retail, té com a objectiu consolidar la seva oferta i atraure el turisme de compres amb una oferta basada en primeres marques a preus baixos. L'ampliació, que costarà 30 milions, permetrà la instal·lació de 10 nous locals, que invertiran uns 10 milions d'euros en l'habilitació dels seus locals. En total, es generaran 300 nous llocs de treball.

«Després de gairebé 15 anys de la nostra arribada a Catalunya ens hem convertit en el tercer destí turístic del país, i ho hem aconseguit gràcies a la nostra visió orientada al turisme de compres amb respecte a l'entorn i a la tradició catalana», va assenyalar el conseller delegat de Value Retail a Espanya, Michael Goldenberg, que va destacar l'orientació del projecte a un turisme, que suposa el 60% dels 3,2 milions de visitants que reben cada any. «Amb l'ampliació reforcem el poder d'atracció del Village per al turista internacional i aportem riquesa, ocupació i sostenibilitat», va afegir.

Notícies relacionades

Goldenberg també va manifestar la seva fe en el futur de Catalunya, una confiança que el president de la Generalitat, Artur Mas, va agrair en l'acte d'ahir, on va desitjar poder atraure part dels 1.000 milions de turistes que a tot el món estableixen els seus destins vacacionals en funció de les seves expectatives de compra: «Cada vegada tenim més atractiu amb centres comercials com aquest», va apuntar Mas, que va destacar que hi ha «molta gent d'Europa i el món que veu Catalunya com a plataforma on invertir».

La Roca Village ampliarà l'espai comercial fins als 24.000 metres quadrats, però en mantindrà l'estil arquitectònic, i millorarà els accessos. La firma preveu inaugurar l'ampliació l'estiu del 2014.