ACTE AMB EMPRESARIS I EMPRENEDORS

Trias demana el vot per a aquells que generen activitat econòmica

El candidat de CiU assegura que en aquests comicis "hi ha qui creu que això són poders fàctics o casta"

1
Es llegeix en minuts
CRISTINA BUESA / BARCELONA

El candidat de CiU a l'alcaldia de BarcelonaXavier Trias, ha demanat aquest dilluns el vot per a aquells que, segons la seva opinió, han apostat per generar activitat econòmica, en confrontació amb "els que creuen que això són poders fàctics o la casta i fins i tot en diuen màfia", s'ha queixat. En un acte al Valkiria Hub Space, un centre de 'coworking' al Poblenou, Trias ha insistit que l'aposta ha de ser "per les ciutats, les empreses i les universitats".

Acompanyat de més de 300 persones del món de l'empresa, Trias ha clausurat una cita que ha protagonitzat la tinenta d'alcalde d'Economia i EmpresaSònia Recasens, que ha mantingut un col·loqui amb tres emprenedors. La responsable municipal ha destacat el treball realitzat "tot i que encara ens en queda molt per fer", ha afirmat.

EL PAPER DE BARCELONA ACTIVA

Notícies relacionades

Recasens i Trias han subratllat la tasca desenvolupada per Barcelona Activa que, segons les seves dades, ha aconseguit que el 52% de les persones que es dirigeixen a aquest organisme aconsegueixin un lloc de treball en menys de sis mesos.

"Necessitem inversors a mitjà i llarg termini, no a curt", ha invitat l'alcaldable. "Barcelona està en una situació immillorable i per això sortim fora a vendre-ho per exportar plantejaments i idees", ha recordat.