GALA DE LA FIFA

Un gest lleig, innecessari, impropi d'un gran club

El Barça no porta les seves estrelles a la festa de 'The Best' amb l'excusa de la Copa del Rei

1
Es llegeix en minuts
Emilio Pérez de Rozas
Emilio Pérez de Rozas

Periodista

ver +

Jo ho sento, però no podem omplir-nos la boca de senyoriu (ja no dic de 'més que un club', en absolut, no dic això) i, de cop, quan tothom espera que el Barça estigui representat, al més alt nivell, en la primera gala del nou premi de la FIFA, 'The Best', enviar-hi només els directius. Això un gran club, un club senyor, un club que pretén ser important, distingit i mediàtic, no ho pot fer. No ho ha de fer. I, sobretot, no té cap necessitat de fer-ho.

Se'm dirà, i se'm dirà bé, que hi va el president, Josep Maria Bartomeu i un munt de directius i executius. D'acord, sí, encantats de conèixer-los. Però el públic, la FIFA, l'esdeveniment, els milions de teleespectadors, volen veure Leo Messi, Luis SuárezAndrés Iniesta i Gerard Piqué. Ells sí que són per al futbol, les estrelles i els representants del Barça. Ho sento. O no.

No voldria pensar  que l'absència de Messi, Suárez, Iniesta i Piqué és perquè el guanyador serà CR7

REGAT A CR7

És possible, potser, que el Barça segueixi enfadat amb la FIFA. Possible significa que, si és així, ho hauríem de saber i no assabentar-nos-en per aquest gest tan lleig i, insisteixo, innecessari. I si no està enfadat, encara pitjor. És possible que no hi anem perquè, com que no guanyem el premi gros, com que el premiat serà Cristiano Ronaldo, no el volem aplaudir. Molt pitjor encara. El senyoriu es demostra en aquestes coses. I, sí, també el senyoriu i la categoria de les estrelles, és a dir, que no hauria estat gens malament (penso en ells, en les estrelles, en la seva imatge personal) que MessiSuárezIniesta Piqué haguessin ovacionat el vencedor, fos qui fos.

Notícies relacionades

I, sobretot, no és creïble que no hi anem perquè hem de preparar el partit de Copa del Rei davant l'Athletic. Aquests nois estan cansats de pujar a jets privats, algun d'ells, fins i tot, de la seva propietat, per anar i tornar, complir amb l'esdeveniment, seu, d'algun dels seus patrocinadors o ¡què carai, en representació del Barça! i tornar.

Sé que Cristiano Ronaldo tampoc ha anat a festes en les quals no era premiat, però això no justifica aquest lleig. Tot al contrari, com que ell no hi ha anat, millor anar-hi nosaltres i deixar-lo en evidència. Dic.