On Catalunya

HUMOR D'EL MUNDO TODAY

Un hotel colla les tovalloles a la paret per evitar els robatoris

Selecció de les ressenyes que Barcelona rep a internet

zentauroepp39351262 toalla170718180758

zentauroepp39351262 toalla170718180758

2
Es llegeix en minuts
EL MUNDO TODAY

PACHÁ BARCELONA

"Discoteca amb classe i una gran atenció al client"

★★★★

Havíem sentit bones crítiques d’aquesta cadena de discoteques, però no ens imaginàvem que tindrien cambrers tan divertits. Així que vam entrar, ens van rebre al crit de «què pacha», i aquí ja ens vam fer un tip de riure. Durant tota la nit els cambrers no van parar de fer-nos riure amb preguntes com: «¿Us ho esteu pachant bé?» o «¿pagareu a paches?». Quins fenòmens.

CRISTINA RUIZ 


HOTEL CHATÓ DESCONFIETTE

"Tot està collat a la paret perquè no ho robis, fins i tot els treballadors"

L’hotel està bé, però per evitar els robatoris ho tenen tot cargolat a la paret. És difícil eixugar-se perquè la tovallola està agafada amb una cadena. ¿Els sabonets de regal? Agafats amb una cadena. ¿L’ascensor per pujar a l’àtic? Està cargolat a la paret i no es mou. ¿La senyora que neteja les habitacions? Et demana que et facis tu el llit perquè està cargolada a la paret. Agrairia una mica més de confiança en el client.

MATILDE NIERGA 


EL SOMRIURE D'UN NEN 

"N'esperava més"

★★★

No sé si va ser culpa del nen, que tenia les dents brutes i bavejava una mica, o culpa meva per tenir unes expectatives tan altes, però la veritat és que no em va semblar per a tant. M’havien parlat meravelles del somriure d’un nen, que poques coses es poden comparar amb això, però jo vaig disfrutar més veient l’etapa del Tour.

ANDREA GÓMEZ 


L'ARC DEL TRIOMF 

"Desitjant que l'acabin"

★★★★★

Ja havia visitat la Sagrada Família, la Casa Batlló i la Pedrera, però quan em vaig trobar amb l’imponent Arc del Triomf em vaig quedar sense paraules. Aquest ambiciós projecte em va deixar fascinat. De moment, només han construït l’arc, encara no li han posat la corda ni les fletxes, però quan ho facin promet ser una cosa espectacular. El guia que m’ho explicava tot sobre aquest majestuós edifici ho feia amb tanta passió i amb tanta informació que els 100 euros que li vaig pagar em van semblar fins i tot poc.    

FERNANDO ESTRADA 


CIRCUIT MONTMELÓ 

"Per favor, carretera sense sortida"

★★

Notícies relacionades

Lloga un vehicle per jo poder condueix mi mateixa fins l’aeroport sense precipitacions. No vaig poder manejar-me a mi mateix per treballar amb el GPS, així que només intento seguir les instruccions en carretera. Jo perduda, això segur, perquè sento que conduint en cercles durant les últimes dues hores. No hi ha cotxes, grades buides, i això és estrany per a una carretera nacional. Només vull arribar eventualment a aeroport i torna a casa per amor del Pere. Hi ha un home estrany onejant bandera vermella assenyalant-me fora de car­retera. La gent és molt boja per aquests llocs.

BRENDA WALSH

Temes:

Humor