A ‘Y Ahora Sonsoles’

Sonsoles Ónega reconeix el seu error al preguntar a Chenoa per Bisbal: «Som unes pesades»

La periodista es va disculpar a la cantant per preguntar-li per la seva relació que va acabar fa gairebé 20 anys.

Sonsoles Ónega reconeix el seu error al preguntar a Chenoa per Bisbal: «Som unes pesades»

ANTENA 3

2
Es llegeix en minuts

‘Y Ahora Sonsoles’ va aprofitar divendres a la tarda per desplaçar-se fins a l’alfombra vermella de Los 40 Music Awards Santander 2023. Allà, van coincidir amb Chenoa, una cosa que va aprofitar Sonsoles Ónega per fer-li una petita entrevista.

La xerrada va estar marcada per la relació que va mantenir la cantant amb David Bisbal després de sortir de l’acadèmia d’‘Operación Triunfo’. La relació va acabar el 2005 amb Chenoa anunciant-ho davant els mitjans en una icònica imatge en xandall.

«Laura Escanes s’ha marcat un ‘Chenoxandall’. S’ha posat un xandall per cantar el seu desamor amb Álvaro Luna. ¿Ets la icona del xandall?», li va preguntar la presentadora. «Vaig marcar fa 20 anys una fita i crec que no hi ha res millor que posar sentit de l’humor a la vida». La famosa indumentària, va dir, «està cremada des de fa molts anys», va respondre la mallorquina.

Seguint amb la relació amb el d’Almeria, Sonsoles va voler saber com seria aquest retrobament amb Bisbal, que també acudiria als premis. «Home, Sonsoles, són premis de música i els dos fem música. És normal que hi hagi un retrobament, tot i que serà més cordial del que es munta fora. Això ja és incontrolable i jo desisteixo. Per mi és una relació natural. Han passat 20 anys i fa molt temps que aquesta història a casa meva no hi és, però és normal que vosaltres tingueu una petita telenovel·la que jo no tocaré», va contestar la cantant.

«Fas molt bé. Som uns pesats» va dir la presentadora entonant el ‘mea culpa’, tot i que va continuar preguntant per Bisbal, aquesta vegada pel seu documental. «No, no l’he vist perquè estic treballant moltíssim. Si faig un programa de ràdio, trec un single i presento un programa, no tinc gaire temps per veure documentals, la veritat», va respondre ella.

Notícies relacionades

«¿Veieu com no se li havia de preguntar aquesta collonada?», es queixava la guanyadora del Premi Planeta. Després d’això, se li va preguntar per la seva carrera musical i després l’artista es va mostrar comprensiva amb la feina dels periodistes: «Agraeixo moltíssim que m’atengueu sempre amb tant carinyo. Sé que és complicat que no us contesti al que vosaltres teniu com una història, però us respecto molt i espero que sempre us sentiu ben atesos, tot i que no us contesti. És sempre la mateixa història i espero que algun dia s’entengui».

Ónega també li va agrair la seva amabilitat i la va emplaçar a visitar el plató per tenir una entrevista més distesa, prometent que no li preguntaria per Bisbal. «Es pot parlar del que vulgueu, sense cap tipus de problema. Jo mai preguntaria sobre què em preguntareu. Això és un diàleg natural, amb carinyo al meu passat, present i futur», va dir per acabar la presentadora d’‘OT’ abans de finalitzar la connexió.