Vídeo

‘GH VIP’ destapa Oriana: el vídeo íntegre en el qual abandona sense motiu després de desafiar el Súper entre exigències

‘GH VIP’ destapa Oriana: el vídeo íntegre en el qual abandona sense motiu després de desafiar el Súper entre exigències
3
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La trajectòria d’Oriana a ‘Gran hermano VIP’ s’ha acabat. Per enèsima vegada, la concursant ha deixat penjada la seva participació en un ‘reality’ de Telecinco. I aquesta vegada, entre formes pèssimes, amb desaires i faltes de respecte a l’equip que diàriament fa la seva feina al concurs i desafiant-ne la direcció fins al final.

En els últims dies, la veneçolana ha tingut la sang freda de fer esperar el Súper i negar-se a acudir a la seva crida al confessionari d’immediat en diverses ocasions perquè s’estava pentinant. La sensació és que des de feia dies tenia clara la intenció de marxar i estava adobant el terreny per carregar-se d’arguments, que de poc li han servit.

Després de les acusacions d’Oriana cap al ‘reality’, els seus responsables van decidir emetre al debat d’ahir a la nit la seqüència íntegra del moment en què va optar per posar punt final a la seva estada a la casa. Tot va començar dijous, després que Alex Caniggia se salvés de l’expulsió gràcies al suport del públic.

La jove, que no va veure venir la salvació del seu arxienemic, es va quedar més descol·locada encara després que alguns companys sentissin crits de l’exterior en suport a l’argentí. «¿Tinc via lliure per insultar-lo, no? Perquè ell la té», es va preguntar amb referència a l’enfrontament que va tenir amb Caniggia a la gala: «La pròxima vegada que el senti li diré el que realment és».

Oriana va acabar anant al confessionari per encarar-se amb l’organització. «Si em torna a dir ‘ridícula’ davant de la presentadora [...] i no se li diu res, jo em posaré heavy», va advertir malgrat que Marta Flich sí que li va cridar l’atenció a Caniggia. «O li poseu una cinta adhesiva a la boca o me la trec jo i em poso al mateix nivell, perquè no m’importa. Vull que es prengui una mesura amb aquesta persona», va exigir.

«¡Digue’m que tinc la fucking via lliure!», va exclamar Oriana davant el Súper, que va patir les contínues faltes de respecte de l’exviceversa mentre intentava calmar-la: «¡Que no sé un cony, hosti! ¡No sé un cony! ¡Si us poseu aquí a permetre-ho tot però a mi no, no jugaré, jo toco el dos! ¡No m’importa una merda, jo toco el dos!».

«¡Vull obrir la puta porta i anar-me’n!», va insistir per, seguidament, demanar parlar amb el seu representant: «No aguanto més. Tinc ganes d’anar-me’n, no suporto ser aquí. Veurem com ho solucionem, jo ara no en tinc ganes». A més, va arribar fins i tot a fer-li burla al Súper per les seves respostes: «¡Sabreu el que és bo quan hagi de dir-li alguna cosa, perquè et juro que em posaré a insultar com una puta boja!».

Tot seguit, es va aixecar i va demanar que li obrissin la porta de producció, i així, la seva sortida del concurs: «Obre’m, t’ho demano sisplau, obre’m aquesta merda, que me’n vull anar per producció. Me’n vull anar, no aguanto més». «¿Te’n vols anar del concurs?», li va preguntar el Súper, i ella va respondre de forma afirmativa.

Notícies relacionades

Al plató, Ion Aramendi es va pronunciar d’aquesta forma sobre la sortida d’Oriana: «La porta de producció a què es refereix Oriana dona al carrer, és la sortida. Ella sabia molt bé el que feia. Ningú fa fora Oriana, ella decideix sortir. Una altra cosa és que se’n penedeixi una vegada fora. I no entrarem en les males, horribles formes, amb les quals parla a l’equip. Les imatges no enganyen, i les decisions són decisions».

«Em permetré afegir una cosa, que és una cosa que fa dies que penso. Aquest format és més gran que tots i cadascun dels concursants que hi han passat. És més gran que tots els presentadors que tenim la sort de formar-ne part. Aquest programa no pertany ni als concursants ni als espectadors, us pertany a vosaltres. I m’incloc, als que estimem aquest format. Si no ets conscient d’això, moltes gràcies i adeu», va acabar.