Sorpresos

Fort impacte de Mario i Óscar Casas a ‘La resistencia’ al veure el «nu» integral d’un col·laborador

Fort impacte de Mario i Óscar Casas a ‘La resistencia’ al veure el «nu» integral d’un col·laborador

Movistar Plus+

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Els germans Casas van visitar la passada nit ‘La Resistencia’ per promocionar la seva nova pel·lícula. Mario i Óscar Casas es troben en plena promoció d’un dels projectes més importants del més gran dels germans. Durant el seu pas pel programa presentat per David Broncano, tots dos van demostrar tenir moltes enganxades entre ells.

Mario Casas va agafar la davantera en el tradicional salt del programa guanyant el seu germà petit. No obstant, tot va canviar quan es va tractar el tema de les relacions sexuals. «He tingut un cap de setmana intens, i l’anterior. Com quan t'enganxes com paparres. Fogositat màxima», va confessar l’ara director. Per la seva banda, Óscar Casas no es quedava enrere assegurant que havia mantingut més relacions sexuals que el seu germà.

Notícies relacionades

Grison, habitual col·laborador del programa, va proposar llançar un pols als germans. El jove va lluir uns músculs postissos mostrant-se una mica molest per la broma de la pròtesi: «Estic molt en forma. Mireu les cames, que les tinc que flipes». Al abaixar-se els pantalons, els seus genitals van quedar al descobert.

La sorpresa dels convidats va ser majúscula, però de nou, aquestes parts íntimes eren falses. «Pensava que era un ocell», va afirmar Mario Casas després d’adonar-se de la broma. Per la seva banda, el seu germà no es podia creure el que estava veient: «¿Així que tot això estava preparat?».