A ‘La última noche’

La lapidària frase amb què Rubiales va humiliar una de les seves exempleades: «Un malson»

La lapidària frase amb què Rubiales va humiliar una de les seves exempleades: «Un malson»

Mediaset

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Les hores passen i cada vegada es donen a conèixer més informacions que deixen en pitjor lloc Luis Rubiales. Ara ha sigut Tamara Ramos, exempleada del fins ara president, qui ha parlat alt i clar sobre el comportament personal que té Luis Rubiales fora del focus mediàtic.

‘La última noche’ ha pogut parlar amb la jove que va treballar amb Rubiales quan era directora de màrqueting de l’Associació de Futbolistes Espanyols (AFE). Un testimoni vital que tracta un cas similar que no va tenir el suport massiu que ha rebut Jennifer Hermoso.

Notícies relacionades

«Ho vaig denunciar perquè vaig viure un autèntic malson», va començar dient Tamara Ramos. La convidada no dubta a titllar Rubiales de «graciós, insolent i agressiu», sent una persona de la qual «he arribat a tenir por i pànic». Ella va ser la primera dona a plantar-li cara, però mai va ser escoltada.

Des de preguntar-li si havia «cardat avui» o el color de la roba interior que portava, fins a «vexacions i humiliacions» pel seu embaràs. No obstant, la situació més vergonyosa va tenir lloc en una reunió junt amb la resta d’empleats deixant-la en ridícul: «He de comunicar-vos que Tamara està prenyada, acompanyat d’una altra frase que no tinc el valor de repetir-la. No puc», va concloure l’entrevistada.