Silvia Intxaurrondo, implacable contra Rubiales a TVE: «No podem deixar-ho passar»

RTVE

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La «no dimissió» i el polèmic discurs de Luis Rubiales està sent el principal tema d’actualitat d’aquest divendres. L’assumpte ha adquirit tal dimensió que TVE ha alterat la programació de La 1 amb un especial de ‘La hora de La 1’ presentat per Silvia Intxaurrondo.

En aquest espai, la presentadora ha sigut molt clara i implacable a l’hora de pronunciar-se en relació amb la decisió i les declaracions del màxim dirigent de la RFEF: «No podem deixar-ho passar».

«En el seu discurs d’aquest matí, Luis Rubiales ha afirmat que aquest petó sense consentiment a Jenni Hermoso sí que va ser consentit. Una versió que no coincideix amb la informació que es va revelar», va assegurar Intxaurrondo abans de donar pas a Natalia Torrente, la periodista de Revel que va avançar aquesta informació, i que també va ser taxativa al respecte: «Si fos mutu, no hauria d’agafar-li el cap».

Notícies relacionades

Prèviament, Intxaurrondo també va ser molt crítica amb Rubiales abans de preguntar-li a Beatriz Fernández, presidenta de la Lliga F, en una connexió en directe: «Aquest senyor ja no només representa la RFEF. És a dir, quan ell diu ‘jo tinc comptes a la Federació’. Home, haurà de donar comptes a les qüestions que li incumbeixen, que entenc que seran la qüestió de les federacions, els pressupostos, etc. Ell, quan va a un campionat del món, representa tot un país. Així que entenc que les explicacions ens les haurà de donar a tots, ¿no?».

Al llarg de l’especial, la periodista també li va llançar un missatge a Luis Rubiales després de la seva intervenció davant l’assemblea extraordinària i la seva «no dimissió»: «Hauria sigut molt més fàcil dir ‘Escolti, sincerament, em vaig equivocar. Poso el meu càrrec a disposició d’aquesta federació’. Però no. És que s’ha fet un embolic i s’ha posat a lluitar contra molins de vent. Era molt senzill el que calia fer».