Aquest dilluns

TVE revela els padrins que tindran Alfacar i Yepes en la semifinal del ‘Grand Prix’

TVE revela els padrins que tindran Alfacar i Yepes en la semifinal del ‘Grand Prix’

RTVE

1
Es llegeix en minuts
Sergio López Martín
Sergio López Martín

Redactor

Especialista en televisió d'entreteniment, realitys, talents, Eurovisió, Melodifestivalen i música

Ubicada/t a Còrdova

ver +

Alfacar i Yepes s’enfrontaran aquest dilluns, a les 22.35 hores, en la segona semifinal del ‘Grand Prix’. TVE ha revelat aquest dimarts més detalls de la penúltima entrega del programa, inclosos els seus respectius padrins.

Fernando Romay animarà l’equip manxec i María Peláe l’andalús, que protagonitzaran una semi molt emocionant. El guanyador competirà contra Aguilar de Campoo per alçar-se amb el trofeu d’‘El Grand Prix del Verano’. 

Els concursants hauran de donar-ho tot per superar les proves clàssiques i les noves d’aquesta etapa. Com cada setmana, Ramón García serà el mestre de cerimònies; Michelle Calvó, l’ambaixadora dels pobles; Cristinini narrarà les proves des de la seva cabina; Wilbur provarà els jocs a la seva manera, i la ‘vaquilla’ i el dinosaure augmentaran la tensió i la diversió en aquesta segona semifinal del programa més exitós de l’estiu. 

A punt d’acabar una nova edició de ‘El Grand Prix’ 

Notícies relacionades

Després de 18 anys fora d’emissió, ‘El Grand Prix del Verano ha tornat a La 1 en plena forma i ha tornat a ser la sensació televisiva durant l’estiu. Produït per EuroTV Produccions (Grup iZen), el format està a punt de tancar la fase final amb l’enfrontament entre els dos pobles que hagin demostrat més coratge en aquesta divertida competició. 

De moment, el ‘Grand prix’ ha liderat en totes les emissions des de la seva tornada a finals del mes de juliol passat, amb una mitjana del 20,4% de quota de pantalla en les cinc emissions.

Temes:

TVE