César Muñoz, indignat amb Rubiales, que serà destituït gràcies al Govern: «Repugnant»

RTVE

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La no-dimissió i el polèmic discurs de Luis Rubiales continuen generant reaccions. Coincidint amb l’inici dels tràmits del Govern per a la seva suspensió, César Muñoz ha sigut molt clar a l’hora de donar la seva opinió al respecte a ‘Así es la vida’.

«Aquesta persona, Luis Rubiales, és el representant de tots els futbolistes i de gran part de l’esport líder d’aquest país. Aquestes han sigut les seves declaracions, absolutament fastigoses, vergonyoses, repugnants i l’únic que em fa aquest senyor és pena perquè no ha entès absolutament res», va expressar el presentador del programa de Telecinco.

D’altra banda, Cèsar critica no només les paraules de Rubiales, sinó que també la reacció dels que l’escoltaven aquest matí a l’auditori de la Ciudad del Fútbol de Las Rozas (Madrid): «I els aplaudiments còmplices de tothom que ha aplaudit quan ha sigut un discurs masclista i vergonyós».

«Som la riota del món ara mateix», va apuntar Muñoz, afegint que aquest tipus de declaracions deixen Espanya «com un drap brut».

Notícies relacionades

Aquestes paraules de César Muñoz es produeixen un dia després que també respongués a Antonio Montero, present aquest dijous passat a ‘Así es la vida’, després que assegurés que Rubiales ha sigut una de les persones que «més ha lluitat pels drets de les dones en el futbol».

Jo crec que les que han lluitat pels seus drets són les dones que cada dia vesteixen la samarreta, no un senyor», va afirmar el presentador.