Novetats

Important exclusiva de Telecinco en el cas Daniel Sancho: missatges privats d’Edwin Arrieta que parlen de fer-se parella de fet

‘Fiesta de verano’ ha tingut accés a uns missatges enviats pel cirurgià colombià en què parlava, des de la seva perspectiva, del futur que preveia amb el fill de Rodolfo Sancho. 

Important exclusiva de Telecinco en el cas Daniel Sancho: missatges privats d’Edwin Arrieta que parlen de fer-se parella de fet
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El cas de l’assassinat d’Edwin Arrieta, suposadament en mans de Daniel Sancho a Tailàndia fa dues setmanes, suma un nou i sorprenent capítol, que suposa un gir important per saber el que realment va passar.

Notícies relacionades

El programa de Telecinco ‘Fiesta de verano’ ha tingut accés a uns missatges enviats pel cirurgià colombià en què parlava, des de la seva perspectiva, del futur que preveia amb el fill de Rodolfo Sancho. 

«No s’oblidi de mirar-me el pis a Barcelona, vull desvincular-me de Madrid pels amics de la meva parella», s’assegura que diu el cirurgià colombià en el primer dels missatges. El segon és encara més contundent: «Com ja li vaig comentar vull fer la meva vida amb en Dani, però no a Madrid, enviï’m el pressupost de parella de fet, no es preocupi pel pagament, tinc compte en un banc d’Espanya. Ja al setembre farem tots els tràmits».

Temes:

Daniel Sancho