Tractament del cas als mitjans

Carmen Balfagón s’enfada a Telecinco per un comentari recurrent de Daniel Sancho i adverteix a Frank Blanco: «Quedeu malament dient això»

La criminòloga i advocada, defensora i portaveu dels pares de Daniel Sancho, es va rebel·lar pel comentari recurrent que acusa els mitjans de blanquejar-lo en la cobertura del cas.

Carmen Balfagón s’enfada a Telecinco per un comentari recurrent de Daniel Sancho i adverteix a Frank Blanco: «Quedeu malament dient això»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La presència de Carmen Balfagón en televisió ja és pràcticament diària. La criminòloga i advocada, ara portaveu de Rodolfo Sancho i Silvia Bronchalo, s’encarrega d’exposar les posicions de tots dos en programes de TVE, Antena 3 i Telecinco. 

I precisament s’ha mostrat molesta a la cadena de Mediaset per un comentari recurrent que estan fent algunes persones sobre la cobertura del cas: «S’està blanquejant Daniel Sancho», s’assegura. 

Una d’elles és la psicòloga Lara Ferreiro, que l’hi va dir directament en directe a ‘Fiesta de verano’ a la representant legal dels pares del xef pres a Tailàndia:  «La motivació la utilitzen els advocats dels assassins perquè els baixin la pena». Com a ésser humà, mai s’entendrà perquè no hi ha dret a assassinat. Si la persona està tan pressionada, va a comissaria i posa una denúncia. El que no es pot fer, des d’un debat blanc i buit, és agafar-nos a la motivació per blanquejar una cosa que ha sigut atroç. Hi ha un cadàver i Edwin és al cementiri».

Notícies relacionades

La resposta de Carmen Balfagón no es va fer esperar: «Quedeu malament vosaltres dient això», li va dir al presentador Frank Blanco, que li va apuntar: «La posició que exposes tu és la del programa i ja ha quedat clar». «Hi ha molta informació contradictòria i moltes dades que semblen no encaixar», va dir María Verdoy, l’altra conductora del magazín de Telecinco produït per Unicorn Content.

La criminòloga va voler rematar: «Confonem la gent. Estem fent una anàlisi, com podríem fer-ho d’un altre crim com el dels Galindo o el de la Dulce Neus, que també van tenir una motivació. Analitzem el per què en un moment determinat Daniel comet això. Però, ¿qui vol blanquejar aquí res, sisplau? No estem criticant la investigació, estem esperant les claus».

Temes:

Daniel Sancho