Per unanimitat

L’important gest de la premsa espanyola amb Silvia Bronchalo, mare de Daniel Sancho, durant el seu pas per Tailàndia

L’important gest de la premsa espanyola amb Silvia Bronchalo, mare de Daniel Sancho, durant el seu pas per Tailàndia

Atresmedia

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El cas de Daniel Sancho continua copant els principals magazins d’actualitat del nostre país. Avui, el fill de Rodolfo Sancho posava fi a la quarantena a la presó de Tailàndia, cosa que li ha permès rebre visites. La primera persona a parlar amb Daniel Sancho ha sigut la seva mare, Silvia Bronchalo, moment que ha obert la majoria de magazins del matí.

L’arribada a la presó va ser captada per tots els mitjans. L’exparella de Rodolfo Sancho va estar poc més d’una hora gestionant la paperassa que li pemetria veure el seu fill. El que crida més l’atenció de la seva arribada va ser la prudent distància que van mantenir els periodistes amb la mare de Daniel Sancho, motiu que Jorge Luque, periodista d’‘El programa del verano’, ha explicat.

Notícies relacionades

«Els periodistes aquí desplaçats hem arribat a un acord per respectar-la, pactant únicament gravar la seva entrada i la sortida, però sense fer-li cap pregunta. L’única excepció seria en cas que ella s’acostés per comunicar-nos alguna cosa», va començar afirmant el periodista.

Tot seguit, el corresponsal ha explicat com es porten a terme aquestes trobades a Tailàndia, molt diferents de les que es fan a Espanya: «Aquí poden venir a visitar-lo tots els dies durant 20 minuts, i fins i tot pot portar-li diners perquè pugui menjar millor. Respectarem la seva privacitat absolutament tots els dies que ella sigui a l’illa»