Pilar Rahola, desbocada a ‘Todo es mentira’: li diu «lloro» i «mentider» al presentador

Pilar Rahola, desbocada a ‘Todo es mentira’: li diu «lloro» i «mentider» al presentador

Mediaset

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Carles Puigdemont té un paper vital en la constitució de les Corts. L’expectació per la decisió que prendrà el polític ha provocat polèmica a ‘Todo es mentira’. Més enllà del que el polític pugui demanar a canvi, la reprimenda d’una col·laboradora del programa al·ludint a l’expresident de la Generalitat de Catalunya és el que ho ha generat tot.

Todo es mentira’ va abordar tot el que ha passat des que el polític es va convertir en una peça clau per formar govern. Entre els molts comentaris, la humorista Virginia Riezu va saltar amb to humorístic: «Puigdemont desconfia d’Espanya. ¡Sorpresa! ¿Qui s’ho havia de pensar d’una persona que va fugir del país amagat dins un maleter?».

Aquest comentari ha sigut el que Pilar Rahola ha criticat durament quan ha entrat en directe, i no ha dubtat a posar en el seu lloc el presentador i els col·laboradors del programa: «Lamento molt que es repeteixin mentides i difamacions, que es va inventar la dreta més extrema i que tots repetiu com si fóssiu lloros», va començar dient.

Notícies relacionades

«Enorme campanya de deshumanització a Puigdemont, que després crea les enormes desconfiances, que també hi ha», va continuar Pilar Rahola sense contenir-se. En aquest moment va ser quan Javier Gómez va llançar una pregunta a la periodista, que va mirar d’esquivar. No obstant, la qüestió es va quedar en l’aire fins que Esperanza Aguirre va llançar-li una pulla a la catalana.

«Al Javi no li has dit mentider. A mi em vas dir que era una mentidera per dir allò del maleter, que ho diu tot Espanya, i l’única que diu que no se’n va anar dins el maleter ets tu». No obstant, el presentador es va prendre malament l’afirmació d’Esperanza Aguirre: «¡Per què m’ha de dir mentider a mi! Si l’acudit, a més, no era meu», va mirar de defensar-se Javier Gómez.