Primeres declaracions

Silvia Bronchalo, mare de Daniel Sancho, trenca el seu silenci després de l’acusació d’assassinat: «Esteu fent una pel·lícula»

Silvia Bronchalo, mare de Daniel Sancho, trenca el seu silenci després de l’acusació d’assassinat: «Esteu fent una pel·lícula»

Mediaset

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Els familiars de Daniel Sancho es troben molt dolguts per tot l’esdevingut. La seva mare, Silvia Brochalo, ha parlat per primera vegada als mitjans després de conèixer l’ingrés a presó preventiva del seu fill.

Allunyada del focus mediàtic després de trencar la seva relació amb l’actor Rodolfo Sancho, la que era la seva dona vol continuar mantenint la seva vida en l’anonimat. Dissabte passat el mateix pare de la víctima es desplaçava a Tailàndia per seguir de prop el cas. No obstant, la mare ha preferit seguir de lluny l’evolució de les circumstàncies.

Notícies relacionades

Aquest dimarts, Silvia Brochalo ha tornat als mitjans per parlar sobre el tema al programa conduït per Nacho Abad. «Ha volgut dir-nos que estem fent una pel·lícula de tot sense saber res», afirmava Leticia Salas que no va poder aconseguir més informació per petició de la mateixa Silvia Brochalo de mantenir-se lluny de la polèmica.

La situació en què hi ha embolicat Daniel Sancho és summament complicada. Dilluns passat, el fill de Rodolfo Sancho va ser enviat a presó pel suposat assassinat d’Edwin Arrieta. El pare ha llançat diversos comunicats per calmar tot el suscitat arran de la notícia coneguda aquest dissabte i espera que la situació acabi al més aviat possible.

Temes:

Mediaset Cuatro