Vídeo

Així Bertín Osborne li va confessar a Carlos Herrera que no tenia nòvia a ‘Mi casa es la tuya’

Bertín Osborne reacciona després de conèixer-se que serà pare als 69 anys: «No ha sigut buscat»

Fabiola Martínez reacciona a la paternitat de Bertín Osborne als 69 anys

Així Bertín Osborne li va confessar a Carlos Herrera que no tenia nòvia a ‘Mi casa es la tuya’

TELECINCO

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La notícia que Bertín Osborne serà pare als seus 69 anys ha provocat un veritable terratrèmol al nostre país. La sisena paternitat de l’artista ha xocat moltes persones, especialment per la confessió que li va realitzar fa unes setmanes a Carlos Herrera en una de les entregues de ‘Mi casa es la tuya’ a Telecinco.

Per ser més exactes, en l’esmentat programa, el locutor de la COPE li va preguntar a Osborne si estava desitjant trobar «una noia». El cantant li va respondre amb un no, aclarint la seva situació en la qual es trobava amb Gabriela Guillén, la mare del que serà el seu sisè fill: «És una amiga meva. És una xavala espectacular en tots els sentits, però que li parlo una mica».

Malgrat aquestes paraules cap a Gabriela, Osborne va tenir molt clar què era el que volia a nivell sentimental als seus 69 anys : «La meva vocació, tardana, és ser solter total».

Aquestes paraules es van produir abans de conèixer-se que Bertín Osborne tornarà a ser pare per sisena vegada el pròxim hivern, com ha revelat la revista ‘Lecturas’ i ha verificat YOTELE.  Poques hores després de filtrar-se la notícia a la portada de la revista, el cantant va confirmar que serà pare per sisena vegada a través de Beatriz Cortázar, que ha revelat la conversa que van mantenir en el programa de Federico Jiménez Losantos a EsRadio: «No ha sigut un nen buscat».

Notícies relacionades

Segons la periodista, aquest embaràs es tracta d’«un accidentcoses que passen en una relació», revelant unes paraules molt clares i directes de l’artista: «Que ningú pensi que no assumirà la seva responsabilitatque ell assumirà tota la responsabilitat d’aquest nadó que naixerà».

Es pot destacar que la seva relació amb Gabriela va començar fa pocs mesos i ell encara no l’havia oficialitzat públicament. De fet, Bertín Osborne només té bones paraules cap a ella, segons Cortázar: «És una noia formidable, carinyosa, simpàtica, treballadora i honrada però no n’estic enamorat».