El 10 de juliol

Ana Pastor i Vicente Vallés conduiran el cara a cara entre Sánchez i Feijóo a Atresmedia

Feijóo planta RTVE, que manté el seu debat electoral amb Sánchez, Diaz i Abascal

Atresmedia aconsegueix el debat cara a cara entre Sánchez i Feijóo per a les eleccions generals del 23J

Ana Pastor i Vicente Vallés conduiran el cara a cara entre Sánchez i Feijóo a Atresmedia

EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts
Sergio López Martín
Sergio López Martín

Redactor

Especialista en televisió d'entreteniment, realitys, talents, Eurovisió, Melodifestivalen i música

Ubicada/t a Còrdova

ver +

El cara a cara entre Pedro Sánchez i Alberto Núñez Feijóo a Atresmedia ja té presentadors. Ana Pastor i Vicente Vallés tornaran a ser els encarregats de conduir aquesta cita que tindrà lloc dilluns 10 de juliol.

Al llarg dels 100 minuts de durada que tindrà aquest especial, els dos periodistes, moderaran amb l’objectiu d’afavorir el debat entre els candidats i introduir els temes que, a criteri dels periodistes, interessen la ciutadania.

En els pròxims dies, el grup audiovisual anunciarà els blocs i temàtiques que conformaran aquest cara a cara. Com és habitual, en l’últim tram, cada candidat disposarà d’un minut final com a tancament. 

Notícies relacionades

Es pot recordar que aquest serà l’únic debat cara a cara entre Sánchez i Feijóo que hi haurà a la campanya electoral. El candidat popular només va acceptar l’oferta d’Atresmedia, declinant les propostes que van fer RTVE, Mediaset i PRISA els dies posteriors a conèixer-se l’avenç electoral al 23J.

De fet, Pedro Sánchez, Santiago Abascal i Yolanda Díaz participaran en els debats a quatre sense Feijóo que PRISA i RTVE organitzaran, respectivament, els dies 14 i 19 de juliol.