A ‘Sálvame’

Terelu Campos marxa de plató en plena trucada de Carmen Borrego

  • Kiko Matamoros, entre llàgrimes al parlar del seu casament amb Marta López Alamo: «Vaig sentir la meva mare»

  • Carmen Borrego trenca el seu silenci després de ser àvia: «Em vaig assabentar del naixement del meu net pel meu fill»

Terelu Campos marxa de plató en plena trucada de Carmen Borrego

TELECINCO

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

’Sálvame’ ha viscut un dilluns bastant mogut quant a emocions es refereix. A més de l’emoció de Kiko Matamoros a l’hora de parlar del seu casament, Terelu Campos va abandonar aquest dilluns el plató del programa de Telecinco després que Carmen Borrego entrés en directe per telèfon per desmentir algunes informacions que van sorgir després del naixement del seu net.

Per ser més exactes, la presentadora es va aixecar i va marxar de l’estudi després que no pogués contenir les llàgrimes a l’escoltar la seva germana, que recentment s’havia convertit en àvia en mig d’una situació no massa idíl·lica amb el seu fill i la seva nora: «El meu net ha nascut sa, que és l’important, el meu fill és molt feliç».

Posteriorment, un moment després que Terelu tornés, Carmen Borrego va ser molt taxativa a l’hora de pronunciar-se sobre les informacions que van sorgir després del naixement del seu net. La col·laboradora va trencar aquest dilluns el seu silenci a ‘Sálvame’, desmentint haver-se assabentat per la premsa d’aquesta grandíssima notícia de la seva família.

«El meu fill és molt feliç. Em vaig assabentar que la meva nora estava ingressada pel programa ‘Fiesta’, però em vaig assabentar del naixement del meu net pel meu fill. No parlaré més del meu net perquè això és el que ell vol», va assegurar la filla de María Teresa Campos en aquesta trucada.

A més d’afirmar que és molt feliç de ser àvia, Borrego també va explicar les raons per les què de moment no ha anat a l’hospital: «No hi vaig perquè l’important són ells i el seu nadó, i han d’estar tranquils. Estic convençuda i segura que coneixeré el meu net. No el conec ara mateix, però jo l’estimo, i el meu fill, el meu net i la meva nora em tindran aquí sempre».

Notícies relacionades

«La decisió de no anar a l’hospital l’he pres jo. No és moment de fer un circ, i si això no arriba a ser mediàtic, jo hauria estat allà la primera. Hi ha temps per a tot a la vida, i en aquests moments podria perjudicar-lo, i no ho faré», va explicar Borrego.

La comunicadora també va assegurar que totes les converses que té amb la seva filla i la seva nora «quedaran en la intimitat», recalcant una cosa en la seva intervenció: «A mi ningú m’ha prohibit res, tot és decisió meva».