A ‘Sálvame’

Kiko Matamoros, entre llàgrimes al parlar del seu casament amb Marta López Alamo: «Vaig sentir la meva mare»

  • Carmen Borrego trenca el seu silenci després de ser àvia: «Em vaig assabentar del naixement del meu net pel meu fill»

  • El discutit gest de Kiko Matamoros amb ‘Sálvame’ a l’entrar al seu casament

Kiko Matamoros, entre llàgrimes al parlar del seu casament amb Marta López Alamo: «Vaig sentir la meva mare»

TELECINCO

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Sálvame’ ha començat la nova setmana amb un programa carregat d’emocions. Després que Carmen Borrego trenqués el seu silenci després d’haver-se sigut en àvia, Kiko Matamoros també es va emocionar al parlar al programa de Telecinco del seu recent casament amb Marta López Alamo: «El més emocionant va ser la cerimònia».

«Em vaig emocionar de veritat en tres moments: un moment important va ser quan vaig veure el meu net i ens va portar els anells», va assegurar el tertulià amb una veu que se li va entretallar al rememorar l’esmentat moment.

Notícies relacionades

Matamoros va continuar esmentant moments del seu casament, arribant a plorar al recordar la seva mare: «Una amiga de la meva mare, Angelita, va llegir les peticions que es fan per la parella i per l’església. Era una amiga de la meva mare, que fa 22 anys...». 

«Fa 22 anys que la vaig perdre, i vaig sentir i vaig viure la meva mare», va expressar el col·laborador, que també va admetre que la va recordar durant les paraules del seu fill, Diego Matamoros, en la cerimònia i el reconeixement que els seus fills van fer de la seva actual dona, Marta López Alamo.