Vídeo

Àngels Barceló fa viral amb la seva cridanera reacció a l’avanç electoral de Pedro Sánchez

  •  Sánchez avança les eleccions generals al 23 de juliol després de la debacle socialista del 28M

  • Les sorprenents paraules de Jorge Javier sobre Ayuso i altres frases del dia: «Sánchez hauria de fer el mateix»

Àngels Barceló fa viral amb la seva cridanera reacció a l’avanç electoral de Pedro Sánchez

CADENA SER

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

L’avançament de les eleccions generals anunciat per Pedro Sánchez ha agafat per sorpresa a molts, inclosos els mitjans de comunicació. Una de les reaccions més cridaneres a aquesta estratègia ha sigut la d’Àngels Barceló, que s’ha fet viral a les xarxes socials al llarg d’aquestes hores.

Per ser més exactes, la periodista estava seguint en directe la compareixença anunciada pel president del Govern a ‘Hoy por hoy’. Al sentir que la convocatòria electoral era imminent i fixada per al 23 de juliol vinent, Barceló va realitzar un gest d’incredulitat, deixant anar un ‘bua’ en ple silenci i aixecant els braços.

Notícies relacionades

Prèviament, a l’editorial que va fer en el programa matinal de la cadena SER, Barceló va qualificar com a contundent la victòria del PP i animava l’esquerra a «moure fitxa si vol tenir alguna opció, perquè l’estratègia utilitzada fins ara està clar que no li serveix».

«Si això era una primera volta, ha quedat clar qui l’ha guanyat. Li toca a l’esquerra moure fitxa si és que vol tenir alguna opció, perquè l’estratègia utilitzada fins ara està clar que no li serveix. I el PP ha d’aclarir si els pactes amb Vox, si es produeixen, i tot fa pensar que sí, són l’avantsala d’un govern amb la ultradreta a la Moncloa», va dir la locutora abans d’aquest anunci.