A ‘Todo es mentira’

Ayuso i Monasterio, absències en el primer debat televisat amb els candidats a les eleccions madrilenyes

  • Risto Mejide, contundent i irònic per parlar de la campanya del Govern d’Ayuso amb Mario Vaquerizo

  • Esperanza Aguirre es nega enfadada a seguir la broma de Losantos a ‘Todo es mentira’: «¡Que no!»

Ayuso i Monasterio, absències en el primer debat televisat amb els candidats a les eleccions madrilenyes
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El plató de ‘Todo es mentira’ acollirà el primer debat televisat amb els candidats a la presidència de la Comunitat de Madrid. Risto Mejide moderarà dimarts vinent, 9 de maig, aquesta cita, que comtparà amb la participació de representants de quatre de les grans forces polítiques que es presenten als comicis i l’absència destacada d’Isabel Díaz Ayuso i Rocío Monasterio.

Aquest esdeveniment, que tindrà lloc a escassos tres dies de l’arrencada oficial de la campanya electoral, comptarà amb les intervencions des dels seus respectius faristols d’Alfonso Serrano, secretari general del Partit Popular de Madrid i número dos de la llista que encapçala Isabel Díaz Ayuso; Juan Lobato, candidat del PSOE; Mónica García, candidata de Més Madrid; i Alejandra Jacinto, candidata de Podem.

El debat s’estructurarà entorn de sis blocs temàtics que seran introduïts per Marta Flich. El primer servirà per contextualitzar aquesta cita electoral i els candidats efectuaran les seves intervencions seguint l’ordre establert mitjançant sorteig per respondre a la següent pregunta: ¿Per què aquestes eleccions són clau per al futur del Govern de Pedro Sánchez?

Notícies relacionades

A continuació, els candidats s’alternaran per obrir i tancar els cinc blocs següents: Economia i Impostos; Sanitat, Joventut i Vivenda; Medi Ambient; i Pactes Postelectorals. Finalment, cada participant disposarà del seu Minut d’Or en ordre invers a la seva representació parlamentària.

L’equip del programa revisarà la veracitat de les afirmacions de cada candidat durant les seves exposicions. A més, en cas de disputa per un fet o dada constatable, podran demanar que l’equip de fact-checking de ‘Todo es Mentira’ ho comprovi, de manera que el resultat es comuniqui als espectadors durant el debat. Per la seva part, els còmics i col·laboradors habituals del programa Antonio Castelo i Virginia Riezu també tindran protagonisme en el cara a cara com a comentaristes del debat.