Intervenció delicada

Chelo García-Cortés es recupera després de sotmetre’s a una operació de maluc

Marta Roca, dona de la col·laboradora, ha ofert l’última hora sobre el seu estat de salut

Chelo García-Cortés es recupera després de sotmetre’s a una operació de maluc
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Chelo García-Cortés ha superat amb èxit l’operació de maluc a què es va haver de sotmetre durant la jornada d’ahir, dimecres 22 de març. La col·laboradora de ‘Sálvame’, que divendres passat es va acomiadar temporalment dels seus companys sortint del plató en llitera, es troba en perfecte estat després de passar per quiròfan i ja està pensant a reprendre la seva vida normal. 

Així ho va explicar ahir Marta Roca, la dona de Chelo, davant els micròfons de l’espai de Telecinco: «Estem molt contentes. Està molt bé i amb ganes d’anar-se’n de la clínica». A més, va confessar entre rialles que estava «una mica borratxeta» a causa de les medicines: «S’estava barallant amb les infermeres perquè es volia aixecar, crec que li ha fet agafar el punt alguna medicina o alguna cosa». 

La periodista, a qui han implantat una pròtesi de ferro, haurà d’afrontar ara el procés de recuperació. Si tot surt segons el previst, aquest mateix dijous es podrà aixecar del llit. «Potser demà podrà caminar amb caminador, però això depèn de cada persona», va explicar la Marta a ‘Sálvame’. 

A més, va reconèixer que estava preocupada a causa que es tracta d’una operació delicada: «A aquesta edat, entrar a quiròfan per un tema de maluc, crec que ens impressiona una mica a tots». 

Notícies relacionades

El doctor Jesús Sánchez Martos, col·laborador del programa, va donar més detalls sobre la intervenció a què s’ha hagut de sotmetre Chelo. «Em diu que està cansada i que es vol aixecar ja. Possiblement, en un parell de dies ja estarà a casa», va comentar des de l’Hospital La Luz, on es manté ingressada.

«Li faran un seguiment amb uns tractaments especials. Després d’una intervenció quirúrgica com aquesta hi poden haver petits trombes, per això li estan posant anticoagulació. També cal controlar l’anèmia, perquè en aquesta operació es pot perdre sang», va explicar el doctor. 

Temes:

Sálvame