Molt emprenyat

L’enuig de José Manuel Parada amb ‘Sálvame’ per una pregunta fora de lloc

El programa li havia trucat per la mort de Laura Valenzuela, però va acabar preguntant-li per Chelo García Cortés

L’enuig de José Manuel Parada amb ‘Sálvame’ per una pregunta fora de lloc

TELECINCO

1
Es llegeix en minuts

La mort de Laura Valenzuela va captar ahir a la tarda totes les mirades, inclosa la de ‘Sálvame’, que va donar la notícia en directe amb una Terelu Campos desfeta en llàgrimes. 

El programa va trucar a José Manuel Parada per telèfon, per ampliar la notícia de la mort de la seva amiga i presentadora de TVE. 

La conversa va transcórrer amb normalitat i records a la històrica Valenzuela fins que Terelu va decidir canviar de tema i preguntar-li per Chelo García Cortés per intentar que l’expresentador de ’Cine de Barrio’ llancés un missatge d’ànim a la seva exparella. 

No obstant, Parada no va rebre bé aquest tema i va recriminar el gest al programa. «De Chelo no en vull parlar. He mirat d’avenir-me amb ella, però, mentre no rectifiqui les mentides ofensives que ha dit de mi, no la puc perdonar», afirmava. 

La col·laboradora, present al plató, negava amb el cap i intentava no entrar en la polèmica, ja que la notícia d’aquell dia era la mort de Laura. 

Però María Patiño va qüestionar la manera de respondre de l’entrevistat, i aquest va aprofitar per treure a la llum un gest que li havia dolgut de la presentadora de ‘Socialité’: «Fa quatre mesos et vaig escriure per parlar amb tu perquè crec que li tenim un carinyo especial a Chelo, però vas preferir que la veritat no t’espatllés una notícia. Encara estic esperant que tu em truquis». 

Tot i que Patiño es va defensar afirmant que havia respost aquest missatge, el convidat va continuar mantenint la seva versió: «No vas voler saber el que passava, i si no ho vas voler saber fa quatre mesos no crec que ho vulguis saber ara. Jo et tenia per una periodista amant de la veritat, però m’has demostrat que no, que la veritat t’importa poc».

Notícies relacionades

«Em fas responsable a mi de creure una amiga que, amb independència que s’hagi equivocat, em compensa estar al seu costat. I per a tu és més important la veritat que una amistat. Ho veiem de manera diferent», concloïa la presentadora. 

Finalment, Parada va voler acabar l’assumpte per no tacar el record de Laura Valenzuela, i el programa finalitzar la connexió.