A ‘El hormiguero’

Tamara Falcó dona detalls del seu vestit de núvia: «La meva mare no l’ha entès»

La filla d’Isabel Preysler també va mostrar el seu nou anell de compromís

Tamara Falcó dona detalls del seu vestit de núvia: «La meva mare no l’ha entès»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Els preparatius del casament entre Tamara Falcó i Íñigo Onieva continuen el seu curs. Com cada dijous, la filla d’Isabel Preysler va acudir ahir a la tertúlia d’‘El hormiguero’ i va donar nous detalls del seu enllaç amb l’empresari. A més, visiblement il·lusionada, va mostrar davant els seus companys el seu nou anell de compromís. 

«¡Quines pedrasses!», va exclamar Pablo Motos al veure’l. «És com el de l’altra vegada, però més gran, ¿pot ser? ¡Va pujant l’aposta!», va fer broma una de les formigues. Més enllà de l’anell, la col·laboradora va comentar que té moltes ganes de donar-se el ‘sí que vull’ amb Onieva: «Em desperto pensant en el casament i em fico al llit pensant en el casament. La veritat és que l’Íñigo, també; hi està molt involucrat». 

Un dels elements més importants del casament serà el seu vestit de núvia, que es va anar a provar dimecres passat amb un resultat més que satisfactori: «Millor del que imaginava, i era molt difícil». «No és un vestit que tothom entendrà. És un vestit que m’encanta, és com el meu anell, que tampoc és el més normal del món», va avançar la marquesa de Griñón.  

Notícies relacionades

«Qui no entén alguna cosa és perquè és ignorant», va apuntar Juan del Val, que va donar peu que Falcó fes una confessió: «La meva mare i el meu germà no l’han entès». «Quan vaig veure la inspiració d’aquest vestit vaig dir a l’Ana [la seva germana]: ‘T’has de casar amb aquest’. I ella em va dir que amb això no es casava», va reconèixer entre rialles: «La moda és una forma d’expressió. Per a la meva germana no era el seu vestit, era el meu vestit». 

«És diferent i l’han millorat», va continuar dient Falcó, que ha rebut el vistiplau de la seva estilista, Blanca Unzueta, i del seu amic Juan Avellaneda. «Has aconseguit un vestit que ets tu», afirma que li van dir.